Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Transfer ratat de Hagi? Una dintre achiziţiile din iarnă are un start de coşmar la Viitorul

VIDEO | Transfer ratat de Hagi? Una dintre achiziţiile din iarnă are un start de coşmar la Viitorul

Farul Constanța

Comentarii

Bas Kuipers, 24 de ani, a fost adus în această iarnă de Hagi la Viitorul, din Olanda. Tânărul are un start de coşmar la fosta campioană a României după mai puţin de două meciuri în tricoul albastru.

Kuipers, care este fundaş stânga la bază, dar Gică Hagi l-a folosit în centrul apărării, a comis un penalty la primul meci pentru Viitorul. Chiar dacă penalty-ul din meciul cu U Craiova este discutabil, iar lovitura de pedeapsă a fost ratată, olandezul şi-a continuat forma slabă în meciul cu Astra. Vezi AICI penalty-ul comis de Kuipers. 

La Giurgiu, olandezul a fost eliminat în finalul primei reprize, după o intervenţie dură asupra lui Begue. Mai exact, fundaşul l-a călcat pe gleznă pe micuţul mijlocaş ofensiv de la Astra. Kuipers va fi suspendat două etape, pentru că a văzut cartonaşul roşu direct, însă după aceste performanţe rămâne de văzut dacă Hagi îl va mai introduce titular după ce îi expiră suspendarea. 

Anterior, Hagi a reuşit cu transferul unui alt fundaş din Olanda. Bradley de Nooijer, la doar 21 de ani, s-a impus în echipa de bază la Viitorul şi este cotat la 1 milion de euro de site-ul transfermarkt.com. 

Afla mai multe despre: bas kuipersviitorulgica hagi 

viewscnt
Articole similare