Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Transfer spectaculos în Liga I. La ce echipă ar putea ajunge Ianis Hagi: ”Eu cred că Gicanu ar vrea să vină la noi”

VIDEO | Transfer spectaculos în Liga I. La ce echipă ar putea ajunge Ianis Hagi: ”Eu cred că Gicanu ar vrea să vină la noi”
Comentarii

Dorit cu insistenţă de Gigi Becali la FCSB, Ianis Hagi ar putea ajunge la o altă echipă din Liga I. Gică Craioveanu a declarat că ”Regele” ar vrea să-l vadă pe Ianis la Craiova.

Până să reuşească să-l transfere pe Ianis la o echipă puternică din străinătate, Hagi primeşte o propunere din Liga I. Craioveanu e de părere că Ianis s-ar potrivi la Craiova şi, în plus, declară că Hagi ar fi de acord să-şi lase fiul în Bănie.

Sunt convins că Gicanu ar vrea să vină Ianis la noi la Craiova pentru că e o echipă care joacă fotbal şi cred că avem cel mai frumos public din România”, a spus Craioveanu.

SIMTE LIPSA LUI MITRIŢĂ

Întrebat dacă Universitatea resimte lipsa lui Mitriţă, Craioveanu a făcut o comparaţie cu ceea ce se întâmplă la Real Madrid :)

Clar că se simte lipsa lui Mitriţă. Tu crezi că la Real Madrid nu se simte lipsa lui Ronaldo? Au plecat 50 de goluri. La fel şi aici, au plecat 15-20 de goluri pe sezon”, a încheiat Craioveanu.

 

Afla mai multe despre: ianis hagihagicraiovaviitorul 

viewscnt
Articole similare