Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Transferul lui Chipciu la Gaziantep a picat şi Şumudică nu exclude plecarea din Turcia: "Porecla mea nu e comision"

VIDEO | Transferul lui Chipciu la Gaziantep a picat şi Şumudică nu exclude plecarea din Turcia: "Porecla mea nu e comision"
Comentarii

Marius Şumudică (48 de ani) întâmpină probleme la Gaziantep Gazişehir, echipă pe care o antrenează de la începutul actualului sezon. Transferul lui Alexandru Chipciu a plecat, iar Şumudică nu exclude varianta plecării sale de la echipă.

Marius Şumudică, de altfel un tehnician extrem de apreciat în Turcia încă din perioada în care a antrenat-o pe Kayserispor, nu a dezvăluit care sunt problemele pe care le are la Gaziantep, însă din ce a lăsat să se înţeleagă antrenorul, există o diferenţă între pretenţiile conducerii şi ceea ce sunt dispuşi turcii să investească. 

"În momentul de faţă există un conflict... e mult spus conflict, există divergenţe între noi. Şi vom vedea unde vom ajunge", a spus Şumudică, misterios, despre situaţia lui de la Gaziantep. 

Transferul lui Chipciu la Gazientep a picat. Pleacă Şumudică? 

Şumudică şi-a manifestat în mod publicul interesul pentru Alexandru Chipciu, însă internaţionalul român nu va mai ajunge în Turcia. Tehnicianul a dezvăluit motivul: "În momentul de faţă, Chipciu şi-a dorit să vină, eu mi-am dorit să îl iau, dar nu depinde de mine. Eu nu am capacitatea de a plăti salariul unui jucător. Ei sunt susceptibili, stau să se gândească, că un jucător român iar... probabil se gândesc că Chipciu ar fi jucătorul meu sau aş avea cine ştie ce interese. Dar porecla mea nu e comision".

Astfel "Şumi" nu exclude varianta despărţirii de Gaziantep, iar cum numele său a fost legat în ultima perioadă de U Craiova, după plecarea lui Victor Piţurcă, antrenorul a ţinut să le transmită un mesaj conducătorilor din Bănie: "Păi în momentul când l-au luat pe Nistor şi au plătit 300.000, nu poate să îl ia pe Şumudică, să plătească 175.000? Dacă îl vrei pe Şumudică, bagi mâna în buzunar şi plăteşti".

Afla mai multe despre: sumudicasumudica pleacatransfer chipciu 

viewscnt
Articole similare