Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Transferurile făcute de FCSB, lăudate de foştii jucători ai "roş-albaştrilor". Hora a primit votul de încredere al unui mare fost atacant

VIDEO | Transferurile făcute de FCSB, lăudate de foştii jucători ai "roş-albaştrilor". Hora a primit votul de încredere al unui mare fost atacant

FCSB

Comentarii

Reuniţi la Trofeul Legendelor Capitalei, mai mulţi foşti jucători care au îmbrăcat tricoul "roş-albastru", au lăudat campania de transferuri din această iarnă, de la FCSB, şi speră ca echipa la care au jucat să câştige campionatul. Totodată, ultima achiziţie a echipei lui Mihai Teja a primit votul de încredere de la un fost golgheter al clubului patronat de Gigi Becali.

"Au făcut 2-3 transferuri bune, mă refer aici la Matei şi la Stoian, jucători buni, tehnici, important e ce vrea Mihai Teja de la echipa lui şi probabil sunt jucători pe care el i-a cerut", a spus Petre Marin despre transferurile făcute de FCSB în această perioadă. Fostul fundaş a vorbit în continuare şi despre Ioan Hora: "Un transfer bun, un jucător cu experienţă şi îmi doresc să dea randamentul la care se aşteaptă cei de acolo".

Ioan Hora, golgheter al României în sezonul 2015-2016, pe când evolua la Pandurii Târgu Jiu, a fost lăudat şi de Adrian Neaga, unul dintre foştii mari atacanţi de la echipa "roş-albastră": "Un atacant foarte bun".

Neaga i-a avertizat pe jucătorii din lotul lui Mihai Teja şi le-a transmis că primordial pentru ei în acest sezon este câştigarea campionatului: "Atunci când ajungi la Steaua (n.r. - FCSB) trebuie să te gândeşti că ai un tricou foarte important pe care îl pui pe tine şi este o perioadă foarte lungă de când nu s-a luat campionatul şi ar trebui să fie conştienţi de chestia asta".

Afla mai multe despre: ioan horafcsbadrian neagapetre marintransferuri 

viewscnt
Articole similare