Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Tricolorii, fotomodelele de la Euro U21. Au chemat un specialist care să se ocupe de imaginea lor. "Andrei Radu e cel mai pretenţios" Ce freze le-a făcut jucătorilor

VIDEO | Tricolorii, fotomodelele de la Euro U21. Au chemat un specialist care să se ocupe de imaginea lor. "Andrei Radu e cel mai pretenţios" Ce freze le-a făcut jucătorilor galerie foto

Fotbal

Comentarii

Tricolorii ţin mult la imaginea lor şi au chemat special din ţară un hair-stylist, care să se ocupe de frezele lor.

România debutează marţi seară la Euro U21, iar pe teren, în faţa Croaţiei, tricolorii vor intra cu look-uri noi, originale. Au chemat din România, special pentru turneul final, un hair-stylist care să se ocupe de imaginea lor. Alex Vişan e amicul lui Andrei Radu, iar prietenia dintre cei doi a făcut ca Alex să devină cel care se ocupă de imaginea celor mai mulţi din naţionala lui Rădoi, inclusiv selecţionerului i-a aranjat părul. 

"Am fost chemat din România. Era mai stabilit de mai mult timp. Mare parte dintre ei au venit la mine înainte să vină în Italia, după care am fost contactat de băieţi, că au nevoie de serviciile mele", a declarat Alex Vişan pentru Telekom Sport. 

Misiunea lui Alex Vişan nu se opreşte aici. Le-a pus însă o condiţie "clienţilor" săi. 

"Le-am promis că vin doar la finală. Până atunci le rezistă freza şi vin doar la finală", a mai spus Vişan.  

Hair-stylistul tricolorilor a povestit pentru Telekom Sport cum a ajuns să se ocupe de imaginea celor mai mulţi de la lot. Vişan a dezvăluit şi care sunt cei care se preocupă cel mai mult de felul în care arată. În afara lui Andrei Radu, Puşcaş, Ivan şi Ianis Hagi se află cel mai des pe lista lui. De altfel, în ultima vreme, Ianis îi cere de multe ori să se deplaseze la Constanţa pentru a-i aranja părul.

"Nu este o colaborare, este o prietenie mai... (cum ai reuşit să îi cunoşti?) Dinainte, ne cunoaştem dinainte să mă apuc de această meserie foarte frumoasă. Şi pe parcurs toţi au venit la mine", a declarat Alex Vişan. 

(Care e cel mai pretenţios?)

"Andrei Radu, unu, Puşcaş locul doi... nu există locul trei, ei doi sunt", a declarat hairstylistul. 

(Cât stai să îi faci freza lui Andrei Radu?)  

"Timpul necesar.... depinde de dorinţele lui, de ce pot să îi ofer eu... dar, în mare parte, 60 de minute sută la sută. În cea mai mare parte, eu îi achiziţionez produsele, eu i le trimit, eu mă ocup de tot ce înseamnă imaginea părului lui", a mai spus Vişan. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: romaniau21andrei radu 

viewscnt
Articole similare