Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Tricolorii mici pregătesc calificarea la Euro 2019 cu zâmbetul pe buze. Ce probe au trebuit să treacă la antrenamente

VIDEO | Tricolorii mici pregătesc calificarea la Euro 2019 cu zâmbetul pe buze. Ce probe au trebuit să treacă la antrenamente

Echipa națională

Comentarii

România U21 mai are nevoie de patru puncte din ultimele două confruntări din preliminarii, partidele cu Ţara Galilor şi Liechtenstein, de pe teren propriu, pentru a obţine biletele pentru Euro 2019, iar jucătorii lui Mirel Rădoi au intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru prima confruntare.

România U21 va întâlni selecţionata similară a Ţării Galilor, vineri, de la 19:00, la Cluj, iar Mirel Rădoi face totul pentru a-i face pe jucători să uite de miza partidei şi să ridice presiunea de pe umerii lor măcar pentru câteva momente.

La  unul dintre antrenamente, tricolorii mici au avut parte de mai multe exerciţii care le-au pus la încercare calităţile tehnice, dar care au avut şi rolul să-i distreze.

Cea mai amuzantă probă: un joc de echipă în care patru jucători trebuiau să ducă o minge într-o găleată imensă fără să o lasă să cadă.



Vezi mai jos imagini de la antrenament.

 

Afla mai multe despre: romania u21antrenament 

viewscnt
Articole similare