Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Tricolorii" mici promit că nu o să dezamăgească la Campionatul European U21: "E o foame de rezultate"

VIDEO | "Tricolorii" mici promit că nu o să dezamăgească la Campionatul European U21: "E o foame de rezultate"
Comentarii

Au mai rămas puţin de două săptămâni până la Campionatul European destinat jucătorilor sub 21 de ani, iar emoţiile încep să apară în lotul condus de Mirel Rădoi, dar "tricolorii" mici promit că nu o să dezamăgească.

"Sunt puţine emoţii, încep să crească de la zi la zi şi cu cât ne apropiem mai mult cu atât o să crească mai mult. Avem un grup unit, un spirit bun de echipă şi probabil că asta poate să facă mai mult pe terenul de fotbal. E o foame de rezultate şi spun eu că asta ne ajută şi sper să avem cât mai bune rezultate", a declarat Alex Paşcanu, jucător legitimat la Leicester City. 

Fundaşul central în vârstă de 20 de ani, o piesă de bază în echipa lui Rădoi, nu se lasă intimidat de adversari. Nu îl sperie selecţionata Albionului, jucători pe care îi ştie atât din Anglia, dar şi pentru că a jucat împotriva lor: "Am văzut lotul şi nu sunt chiar de speriat. Sunt jucători de fotbal şi ei. Am jucat acum un an cu ei amicalul din Anglia şi am simţit pe teren că noi aveam o echipă puternică şi eu am prins foarte multă încredere de la meciul ăla. Am simţit că ne putem bate cu oricine".

Alta va fi presiunea pentru tinerii jucători, mai exact familia din tribune, din moment ce mulţi vor fi urmăriţi de rude. A recunoscut chiar şi Paşcanu: "O să vină toată familia, bunicii, unchii şi părinţii".

Afla mai multe despre: pascanuechipa nationalaromania u21 

viewscnt
Articole similare