Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Tricolorii nu renunţă la visul calificării la CE 2020. Calculele naţionalei de handbal masculin

VIDEO | Tricolorii nu renunţă la visul calificării la CE 2020. Calculele naţionalei de handbal masculin

Handbal

Comentarii

Handbaliştii de la naţională s-au întors în cantonament după numai cinci zile de vacanţă. Miza este mare. Calificarea la Europeanul din 2020.

Deocamdată, România este ultima în grupă fără niciun punct după două meciuri, dar la turneul final de la anul vor participa 24 de echipe.
Astfel, primele două locuri din grupă se vor califica direct şi mai este o şansă şi de pe locul trei. Sunt 8 grupe, iar cele mai bune patru echipe de pe locul trei se vor calfica şi ele.

"Normal că este realizabil (n.r. obiectivul calificării), noi asta ne dorim, pentru asta facem aceste sacrificii, venim şi ne antrenăm de sărbători, şi sperăm din tot sufletul să ajungem acolo", spune Robert Militaru.



"Este foarte dificil meciul împotriva Franţei, întotdeauna, dar situaţia proastă este scorul împotriva Portugaliei, fiindcă este o diferenţă mare şi nu este foarte bună pentru noi", a declarat Manuel Montoya, selecţionerul României.

Naţionala de handbal masculin a României va susţine trei partide amicale în Slovacia, între 11-13 ianuarie, unul cu Olanda şi două cu echipa naţiunii gazdă. Tricolorii s-au reunit, vineri, la Bucureşti.

Handbaliştii României au avut doar câteva zile libere după cantonamentul de la finalul anului 2018, încheiat cu participarea la turneul din Polonia, unde s-au clasat pe locul 2, în urma competiţiei la care au mai participat reprezentativa ţării gazdă, Cehia şi Japonia.

Echipa naţională s-a reunit, vineri, la Bucureşti, cu 18 jucători, iar după şase zile cu antrenamente conduse de ibericul Manuel Montoya va pleca spre Slovacia pentru trei meciuri amicale.

Astfel, în 11 ianuarie, România va întâlni Olanda, iar în 12 şi 13 ianuarie se va duela cu Slovacia.  

Niciuna din cele trei echipe naţionale nu a reuşit calificarea la Campionatul Mondial din 2019, care este programat între 10-27 ianuarie, în Danemarca şi Germania.


Afla mai multe despre: handbalromaniaeuro 2020handbal masculin 

viewscnt
Articole similare