Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Tricolorii" se tem de Insulele Feroe. Avertismentul lui Tătăruşanu: "Ne aşteaptă un meci dificil"

VIDEO | "Tricolorii" se tem de Insulele Feroe. Avertismentul lui Tătăruşanu: "Ne aşteaptă un meci dificil"

Echipa națională

Comentarii

Celebra vorbă "nu mai există echipe mici" a ajuns şi în cantonamentul echipei naţionale. Jucătorii naţionalei avertizează că adversarii de sâmbătă seară au toate şansele de a pune probleme "tricolorilor".

"Mâine ne aşteaptă un meci dificil, Feroe este o echipă care în ultimii ani a progresat foarte mult. Sper să avem o evoluţie bună mâine şi să câştigăm cele trei puncte. Fiecare meci este dificil. În ziua de astăzi nu mai sunt adversari puternici şi adversari slabi. Dacă îi tratăm de sus şi nu avem o atitudine corespunzătoare, cu siguranţă vom avea de suferit", a declarat Ciprian Tătăruşanu într-o conferinţă de presă. 

Portarul în vârstă de 33 de ani a confirmat vorbele spuse şi de colegii săi în ultimele zile, cele trei puncte contează mai mult decât spectacolul, chiar şi cu Feroe: "Cel mai mult mă interesează victoria, dacă se poate şi fără gol primit şi mai bine, dar victoria este cea mai importantă. Nu mă mulţumeşte un 0-0"

Chiar dacă Tătăruşanu este rezervă la Lyon, iar Ionuţ Radu joacă titular în Serie A, la Genoa, este de aşteptat ca şi de această dată ca selecţionerul Cosmin Contra să îl prefere pe portarul mai experimentat, aşa cum a făcut cu Spania şi Malta, când evoluţiile lui "SuperTătă" au fost la înălţime. 

Afla mai multe despre: tatarusanuechipa nationala 

viewscnt
Articole similare