Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Tricolorii se vor reuni, duminică, pentru dubla amicală cu Chile şi cu Finlanda. Primul test se va disputa în Austria, joia viitoare

VIDEO | Tricolorii se vor reuni, duminică, pentru dubla amicală cu Chile şi cu Finlanda. Primul test se va disputa în Austria, joia viitoare

Echipa națională

Comentarii

Peste o săptămână, România va avea meciul test cu Chile. Niciuna dintre echipe nu este calificată la Campionatul Mondial, iar obiectivul ambilor selecţioneri este de a-şi reconstrui echipele pentru următoarea campanie.

”Chiar dacă nu jucăm un fotbal perfect, eu cred că până acuma echipa naţională a avut o creştere de la meci la meci şi eu nu văd de ce această presiune în plus, când nu ar trebui să existe această presiune”, a spus Cosmin Contra - selecţionerul României.

Au trecut 20 de ani de la ultima participare a României la un Campionat Mondial. S-au adunat cinci turnee finale ratate. Două cu Piţurcă selecţioner, iar câte unul cu Hagi, Răzvan Lucescu şi Christoph Daum.

”Am oful unui mondial, ăsta a fost regretul meu că nu am reuşit să caliicf echipa şi la un Campionat Mondial. Am fost foarte aproape la acel baraj cu Grecia, am avut şi o echipă accesibilă. Din păcate nu ne-am prezentat aşa cum ar fi trebuit la cele două jocuri”, a spus Victor Piţurcă - fost antrenor al naţionalei României.

Afla mai multe despre: echipa nationalaamicaluriromania - chileromania - finlanda,  

viewscnt
Articole similare