Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Tricolorii” Under 21 au ajuns la Forli şi au fost întâmpinaţi cu pâine şi sare

VIDEO | ”Tricolorii” Under 21 au ajuns la Forli şi au fost întâmpinaţi cu pâine şi sare

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa under 21 a României s-a deplasat, sâmbătă, de la Bagno di Romagna, unde s-a aflat în cantonament, la Forli, unde va fi cazată pe perioada Campionatului European.

Elevii lui Mirel Rădoi au fost primiţi de peste 50 de români care locuiesc în zonă, ei fiind întâmpinaţi cu pâine şi sare.

Campionatul European se va disputa în perioada 16-30 iunie 2019, în 5 oraşe din Italia şi în San Marino: Bologna, Reggio nell’Emilia, Cesena, Trieste, Udine, Serravalle.

România va juca în grupa C, în care va debuta marţi, în compania echipei Croaţiei. Din cele trei grupe se vor califica în semifinale câştigătoarele şi cea mai bună ocupantă a locurilor secunde.

Totul despre Campionatul European de tineret 2019! Când joacă România U21, programul partidelor şi clasamentele grupelor de la EURO

România va debuta în competiţie pe 18 iunie, de la 19:30, în confruntarea cu reprezentativa Croaţiei. În aceeaşi zi, de la 22:00, se joacă celalalt meci din prima etapă a Grupei C de la Euro U21 2019, confruntarea Anglia - Franţa. 

Afla mai multe despre: românia under 21 

viewscnt
Articole similare