Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Tricolorii vor să-şi ia revanşa în meciul cu Muntenegru. Cu ce alte naţionale puternice e comparată adversara de astăzi a României

VIDEO | Tricolorii vor să-şi ia revanşa în meciul cu Muntenegru. Cu ce alte naţionale puternice e comparată adversara de astăzi a României
Comentarii

Naţionala României debutează astăzi în Liga Naţiunilor, iar speranţele sunt foarte mari. Tricolorii vor da din nou peste Muntenegru.

Tricolorii vor revanşa, după ce au obţinut un singur punct din "dubla" cu Muntenegru, din preliminariile pentru Cupa Mondială. România se poate califica la Euro 2020 prin intermediul Ligii Naţiunilor, dacă va da greş în preliminarii.

"Muntenegrenii, sârbii, croaţii sunt toţi la fel. Vom avea un meci foarte greu, cu siguranţă, dar eu sper ca de data asta să câştigăm noi şi să reuşim să ne luăm revanşa după un singur punct luat în cele două meciuri din campania trecută" , a declarat Alexandru Chipciu pentru Telekom Sport.

România se va mai înfrunta în Liga Naţiunilor cu Serbia şi cu Lituania. Pe 20 noiembrie va fi ultimul meci, în deplasare, cu Muntenegru. 

"Suntem în aceeaşi barcă toţi şi trebuie să vâslim în aceeaşi direcţie. Staff, jucători, toţi cei din federeţie, cu toţii mergem într-o singură direcţie" , a spus Bogdan Lobonţ.

Afla mai multe despre: romanialobontchipciumuntenegreucupa mondiala 

viewscnt
Articole similare