Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Tristeţe fără margini pentru LeBron James! Starul lui Lakers nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile, la gândul că prietenul Kobe a murit

VIDEO | Tristeţe fără margini pentru LeBron James! Starul lui Lakers nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile, la gândul că prietenul Kobe a murit

Baschet

Comentarii

Jucătorul celor de la Los Angeles Lakers, LeBron James a fost surprins în lacrimi, îmbrăţişând lumea şi mergând cu capul în pământ, la câteva ore după anunţul tragediei în care Koby Bryant (41 de ani) şi alte opt persoane, printre care şi fiica sa au murit.

Conform NBC, LeBron James ar fi primit vestea în elicopterul care îi ducea spre Los Angeles, după meciul din Philadephia, oraşul în care a crescut Kobe Bryant şi unde LeBron James l-a depăşit în ierarhia all-time al marcatorilor, cu 33.655 de puncte, fiind pe locul trei.

Primul este Kareem Abdul-Jaabbar, cu 38.387, urmat de Karl Malone, cu 36.926. Kobe Bryant a coborât pe locul 4, cu 33.643 de puncte, iar legendarul Michael Jordan este pe cinci, cu 32.292 de puncte. Cea mai bună medie de puncte pe meci o are, încă, Jordan, cu 30 de puncte per meci.

Kobe Bryant a murit duminică după-amiază, după ce elicopterul său privat s-a prăbuşit în Calabasas, Calif, din cauza lipsei de vizibilitate. Fiica sa, Gianna (13 ani), era alături de legendarul baschetbalist şi nu a avut nicio şansă.

După meciul de la Philadelphia, când LeBrom l-a depăşit pe Kobe, cei doi au oferit un schimb de mesaje de gratitudine pe reţelele de socializare. Cele două legende ale celor de la Lakers erau prieteni foarte buni, iar tragica veste l-a lăsat neputincios, în lacrimi, pe LeBron. Acesta s-a îmbrăţişat cu toţi cei pe care i-a întâlnit în drumul său, la aterizarea pe aeroport, şi nu şi-a putut stăpâni lacrimile.

 

Kobe Bryant nu a fost un simplu jucător de baschet, ci a fost o adevărată personalitate în lumea sportului mondial, un jucător cu o conduită extraordinară, care a inspirat numeroase generaţii de viitori campioni. Odihneşte-te în pace, Mamba!

Afla mai multe despre: baschet 

viewscnt
Articole similare