Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Tsoumou a debutat perfect la FCSB, dar Costel Enache avertizează: "Acolo sunt problemele lui"

VIDEO | Tsoumou a debutat perfect la FCSB, dar Costel Enache avertizează: "Acolo sunt problemele lui"

FCSB

Comentarii

Juhvhel Tsoumou (28 de ani) a debutat perfect la FCSB. Congolezul a jucat doar câteva minute cu U Craiova, dar a înscris singurul gol al meciului. Cu toate acestea, fostul său antrenor i-a avertizat pe cei de la FCSB despre problemele atacantului.

De doar 24 de minute a avut nevoie Tsoumou pentru a îi face fericiţi pe fanii "roş-albaştrilor", cât şi pe finanţatorul FCSB, care l-a adus pe atacant liber de contract după despărţirea de FC Hermannstadt. El a întrat în minutul 64, în locul lui Ioan Hora, iar în minutul 88 a înscris în poarta oltenilor, după o gafă a lui Mirko Pigliacelli. 

Costel Enache l-a antrenat puţin pe Tsoumou, însă a depistat care sunt problemele lui şi i-a avertizat pe cei de la FCSB: "Juvhel este un jucător de foarte mare calitate. Lui îi trebuie un mediu în care el să se simtă într-o stare de confort şi să se ambiţioneze. Doar acolo au fost problemele lui pentru că calitatea lui este clară", a declarat antrenorul lui Hermannstadt în cadrul unei conferinţe de presă. 

JUVHEL TSOUMOU, UN ATACANT CU GREUTATE ÎN LIGA 1

Atacantul cu două selecţii în naţionala statului Congo a venit la Sibiu în urmă cu un an şi a lăsat o impresie bună pe durata perioadei petrecute la FC Hermannstadt. El a marcat 10 goluri în 45 de meciuri în tricoul sibienilor, destul pentru Gigi Becali pentru a îl aduce în această toamnă la FCSB. 

Cotat la 550.00 de euro, Tsoumou a semnat un contract valabil până la finalul sezonului 2019-2020, cu opţiunea de prelungire pe încă un an. 

Afla mai multe despre: tsoumoucostel enachefcsb 

viewscnt
Articole similare