Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Tu, la vârsta lui Moruţan, ce maşină aveai?" Răspuns GENIAL oferit de Creţu la conferinţa de presă

VIDEO | "Tu, la vârsta lui Moruţan, ce maşină aveai?" Răspuns GENIAL oferit de Creţu la conferinţa de presă

FCSB

Comentarii

Valentin Creţu (31 de ani) n-ave nici bicicletă la vârsta la care Olimpiu Moruţan (20 de ani) şi-a cumpărat un bolid de lux din salariul de la FCSB. Gigi Becali (61 de ani) l-a criticat pe Moruţan pentru maşina pe care şi-a cumpărat-o, în contextul meciului prost făcut de "perla" sa la Cluj, cu CFR, dar Creţu spune că nu este treaba lui cu ce maşini vin colegii la antrenamente.

Creţu s-a prezentat în faţa jurnaliştilor la conferinţa de presă dinaintea meciului restanţă cu FC Voluntari, care se joacă joi, 6 februarie, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport. Chestionat în legătură cu criticile patronului pentru Moruţan şi maşina pe care şi-a cumpărat-o, fundaşul dreapta a spus că la vârsta lui Moruţan nu avea nici biciletă.

"Nu e treaba mea, e treaba lui şi el ştie ce are de făcut. Nu este treaba mea cu ce maşină vine. Tu la vârsta lui Moruţan ce maşină aveai? Eu? Nici bicicletă nu aveam", a spus Valentin Creţu, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă.

Olimpiu Moruţan a cheltuit 100.000 de euro pentru o maşină de lux, pe care patronul echipei a descris-o drept "maşină de peşte".

Vintilă: "Moruţan să se ridice la înălţimea maşinii!"

Bogdan Vintilă (47 de ani), antrenorul FCSB, a vorbit şi el despre cel mai la modă subiect recent din curtea roş-albaştrilor. Tehnicianul spune că Moruţan, considerat unul dintre cele mai mari talente din fotbalul românesc, trebuie să se ridice, pe teren, la nivelul maşinii pe care o are pentru a scăpa de critici.

"Eu discut cu toţi jucătorii, am un discurs de antrenor, părinte, frate mai mare. Este o etapă din viaţa lui care îl va ajuta. Ce i s-a întâmplat acum, il va ajuta garantat în viaţă, pe viitor. Va fi atent de două ori înainte să facă ceva. Fiecare îşi gestionează ceea ce are cum consideră mai bine. Şi pe vremea mea, probabil, erau anumiţi jucători care din primul contract îşi luau o maşină şi stăteau cu părinţii.

Nu trebuie să fie supărat el, trebuie să fie fericit pentru că i s-a întâmplat ce i s-a întâmplat şi din asta va învăţa şi îl va ajuta în viaţă. Eu i-am transmis lui să se ridice la nivelul maşinii, adică să muncească pentru că are talent, calitate. Nu ştiu cât are salariul, nu ştiu dacă a dat toţi banii, nu sunt probleme care să mă intereseze pe mine"
, a declarat Vintilă, care a precizat că Olimpiu Moruţan are şanse să fie titular la Voluntari.

FCSB întâlneşte, joi, în deplasare, FC Voluntari, într-o restanţă din etapa a 18-a. Meciul va putea fi urmărit în direct la Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: cretumorutanmasina 

viewscnt
Articole similare