Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ţucudean a anunţat că ar putea reveni în fotbal: ”Sper să trec uşor peste problemele astea”

VIDEO | Ţucudean a anunţat că ar putea reveni în fotbal: ”Sper să trec uşor peste problemele astea”

CFR Cluj

Comentarii

Forţat să se retragă pentru o perioadă din cauza unor probleme cu inima, George Ţucudean speră să poate juca din nou fotbal, din iarnă. Atacantul de 28 de ani şi-a vizitat colegii de la CFR Cluj înaintea meciului cu Rennes şi spune că îi este dor să se antreneze alături de ei.

Ţucudean a fost nevoit să renunţe o perioadă la fotbal, din cauza unor probleme la inimă. Însă gândul său este doar la momentul în care va reveni. Atacantul lui CFR Cluj speră că-şi va rezolva problemele până în iarnă şi că va putea reveni pe teren:

”De fiecare dată e plăcut când mă întorc aici, dar sper să fie o perioadă scurtă în care voi fi în tribună şi din iarnă îmi doresc să fiu din nou în teren. (Ce înseamnă CFR Cluj pentru tine, pentru cariera ta în primul rând?) Când am venit aici, oamenii care au fost mi-au prezentat un proiect foarte serios şi foarte interesant, eram deja într-o bună perioadă a carierei mele şi nu am ezistat să vin aici, mai ales că era antrenor şi Dan Petrescu.

Este un club sănătos CFR-ul în momentul de faţă. E o perioadă foarte bună a carierei mele, au apărut problemele astea, sper să trec uşor peste ele şi să îmi reiau repede activitatea. Cea mai bună vârstă este 27-28 de ani şi până la 30-32 e cel mai bine, atunci să fii cel mai în formă”,
a declarat George Ţucudean.

Afla mai multe despre: george tucudean 

viewscnt
Articole similare