Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ţucudean, declaraţii fără perdea: ”Voiai să te mint?” Cine l-a lăsat pe Camora fără banderolă şi de ce a jucat puţin în ultima vreme

VIDEO | Ţucudean, declaraţii fără perdea: ”Voiai să te mint?” Cine l-a lăsat pe Camora fără banderolă şi de ce a jucat puţin în ultima vreme

Superliga

Comentarii

George Ţucudean a fost introdus pe finalul meciului cu Poli Iaşi şi a reuşit să marcheze golul victoriei în prelungiri. Atacantul CFR-ului spune că a fost norocos. Ţucudean a vorbit şi despre situaţia de la club, unde conducerea a decis să-i ia banderola lui Camora şi i-a dat-o lui Deac.

Ţucudean a jucat puţin în ultima vreme, iar în partida cu Poli Iaşi a intrat pe final, când scorul era 0-0. Internaţionalul român a marcat la scurt timp după ce a intrat, la ultima fază a meciului. Ţucudean spune că a fost norocos. Cât despre motivele pentru care a lipsit în ultima perioadă, Ţucudean spune că a fost răcit, deşi Alin Minteuan a declarat că atacantul are probleme la o coapsă:

”S-a întâmplat acum, nu ştiu când o să se mai întâmple. Mă bucur că am fost inspirat, am fost norocos. Mi-a venit mingea bine, acesta e fotbalul, se mai întâmplă să câştigi cu un om în minus.

Am avut o răceală care a fost înainte de meciul cu Craiova, eu, împreună cu staff-ul, am decis să nu merg, pentru că nu avea rost, nu eram sută la sută. Apoi a fost şi meciul cu Mediaş, nu eram refăcut complet şi nu avea rost să forţez. A fost şi perioada în care în tot oraşul era nasol, gripă şi nu am avut chiar gripă, dar am fost destul de răcit. (Minteuan spunea că ai avut o problemă la coapsă). Am avut şi la coapsă, pe frigul acesta orice contact, la orice minge după care te întinzi poţi să faci o ruptură. Este imposibil să jucăm pe asemenea vreme.

Ar trebui să avem condiţii mai bune, atât noi, cât şi cei de la Iaşi. Fiecare încearcă să facă cât mai bine, să aibă terenuri cât mai bune, dar nu avem ce să facem, jucăm. Pe un asemenea teren se anulează orice valoare a jucătorului. Jucătorii rapizi sunt mai avantajaţi, dar nu avem ce să facem.  Am câştigat, e tot ce contează, avem un avantaj iar, sperăm să rămână aşa până la finalul campionatului”,
a declarat George Ţucudean pentru Telekom Sport.

Atacantul de 27 de ani a recunoscut că schimbarea căpitanului a fost făcută la cererea conducerii. Au apărut zvonuri că Mario Camora a rămas fără banderolă după ce le-a cerut şefilor să plătească restanţele jucătorilor: ”(Voi l-aţi ales căpitan pe Deac sau Minteuan?) Nu, a fost o decizie a conducerii. (E un semnal de alarmă?) Voiai să te mint? Nu, sunt sincer. A fost decizia conducerii, dar majoritatea jucătorilor de peste 30 de ani sunt căpitani. Au valoare, atâtea campionate câştigate şi trebuie să ţină cont orice jucător tânăr de părerea lor. (Despre Camora) E clar că îl afectează lucrul acesta, dar până la urmă e jucător de fotbal, îşi face treaba”, a mai spus Ţucudean.

Afla mai multe despre: george tucudean 

viewscnt
Articole similare