Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Tudor Băluţă a debutat la naţionala de tineret cu un gol spectaculos: ”A fost o inspiraţie de moment”

VIDEO | Tudor Băluţă a debutat la naţionala de tineret cu un gol spectaculos: ”A fost o inspiraţie de moment”

Echipa națională

Comentarii

Tudor Băluţă a reuşit să înscrie la debutul pentru naţional de tineret, în victorie cu 4-1 în faţa Croaţiei. Mijlocaşul Viitorului a marcat golul de 3-1, după ce a driblat un adversar şi spune că a fost o inspiraţie de moment.

La doar 20 de ani, Tudor Băluţă joacă deja la naţionala de seniori, dar nu apucase să evolueze pentru tineret. A debutat însă cu Croaţia U21, în primul meci de la EURO 2019 şi a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren. Viitorul jucător al lui Brighton spune că intonarea imnului a fost pentru el unul dintre cele mai emoţionante momente.

”Suntem foarte bucuroşi că am reuşit să obţinem victoria astăzi, şi cu acest scor, în faţa atâtor români... cu siguranţă au fost mulţi alţii în faţa televizoarelor. Suntem foarte bucuroşi că avem parte de această susţinere din partea oamenilor şi ne dorim să îi bucurăm şi pe ei şi să facem rezultate pozitive în continuare. Cu siguranţă ne-am dorit şi am venit cu gândul la victorie. Da, poate nu ne gândeam chiar la acest scor, ne bucură faptul că am reuşit şi ne dorim ca în meciurile următoare să facem la fel meciuri bune şi să scoatem rezultate pozitive.

(Despre gol) A fost o inspiraţie de moment. Mă bucur foarte tare că am reuşit să înscriu la primul meu meci la naţionala de tineret şi la un Campionat European. Este prima victorie a României la un Campionat European de Tineret, înseamnă enorm pentru mine şi pentru toţi ceilalţi şi sperăm să o ţinem pe această linie.



(25 de ani de la victoria cu Columbia...) O zi cu greutate... pe noi ne bucură faptul că am reuşit să facem un meci bun. Cu siguranţă, am văzut că lumea ne compară cu Generaţia de Aur, dar noi ne gândim să luăm fiecare meci în parte, să facem rezultate cât mai bune şi cred că meciul din această seară reprezintă un nou început pentru România.

(Va fi un meci special pentru tine cel cu Anglia?) Încă nu am jucat în Anglia... (vor fi cu ochii pe tine...) Cu siguranţă, dar nu este un meci special, este un meci ca oricare altul, un meci important. Ne dorim să jucăm cât mai bine şi să obţinem un rezultat bun.

(Despre atmosferă) Ne-a ajutat foarte tare, ne-am simţit ca acasă. Le mulţumim celor care au fost prezenţi aici, le mulţumim tuturor celor care ne-au urmărit din faţa televizoarelor. Le mulţumim pentru toate mesajele primite. Susţinerea este incredibilă. Chiar nu mă aşteptam. La intonarea imnului m-am simţit ca acasă şi a fost un moment emoţionant. Nu a putut decât să îmi dea forţa necesară pentru a da totul în acest meci.

(Te-a emoţionat?) Clar, evident. Mai ales că am cântat din toată inima, cât am putut de tare. Am avut toţi familiile şi prietenii aproape. Atâţia oameni... este fenomenal. Cred că suntem echipa cu cea mai mare susţinere la acest Campionat European. Sper să facem rezultate bune, să îi bucurăm şi la celelalte meciuri.

(Cântăm aşa până în finală?) Nu ştiu dacă până în finală... Cel mai important meci pentru noi este cel ce urmează, cu Anglia. Trebuie să ne revenim în aceste două zile, să ne pregătim cât mai bine şi să dăm tot ce avem mai bun pentru a obţine un rezultat bun.

(Prima experienţă cu VAR) Nişte momente emoţionante cele în care aştepţi să vezi decizia de la VAR. Ne bucurăm că au fost decizii în favoarea noastră şi că am reuşit să câştigăm în cele din urmă”
, a declarat Tudor Băluţă.

Afla mai multe despre: tudor baluta 

viewscnt
Articole similare