Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Tudor Băluţă, după eşecul cu Suedia: ”Nu mergem dezamăgiţi la următorul meci. Nu s-a jucat calificarea, mai avem multe partide”

VIDEO | Tudor Băluţă, după eşecul cu Suedia: ”Nu mergem dezamăgiţi la următorul meci. Nu s-a jucat calificarea, mai avem multe partide”

Echipa națională

Comentarii

Tudor Băluţă este de părere că România putea scoate un rezultat mai bun cu Suedia. Naţionala noastră a pierdut cu 2-1, după ce a fost condusă cu 2-0, în prima etapă din preliminariile EURO 2020.

Naţionala României a făcut un meci cu multe greşeli în faţa Suediei şi Tudor Băluţă este de părere că ”tricolorii” ar fi putut scoate măcar un egal, dacă ar fi fost mai atenţi. Totuşi, mijlocaşul Viitorului spune că este încrezător că România va reuşi să se califice la EURO 2020, turneu care va fi găzduit şi de Bucureşti:

”Putem spune că am fi putut face mai mult, cu siguranţă în acest meci. Puteam obţine cel puţin un egal. Nu ne-am ridicat la nivelul dorit în prima repriză, am făcut nişte greşeli în urmă cărora au venit golurile. Însă mergem încrezători şi optimişti la următoarele partide şi sperăm să facem meciuri cât mai bune şi să obţinem rezultate cât mai bune. (Despre şansele de calificare la EURO 2020) Vorbim despre un singur meci din multe pe care trebuie să le jucăm. Cu siguranţă nu s-a jucat calificarea. Mai avem multe partide şi cu siguranţă vom putea obţine cât mai multe puncte.

S-a văzut la pauză, a fost o schimbare. În a doua repriză am jucat mai bine, spun eu. Nu mergem dezamăgiţi la următorul meci, sperăm să facem un meci cât mai bun cu cei din Feroe şi să obţinem cele trei puncte. Niciodată nu trebuie să ne dăm bătuţi, indiferen de scor. Era 2-0 la pauză şi în a doua repriză consider că am fi putut marca şi cel de-al doilea gol după primul”, a declarat Tudor Băluţă.

Afla mai multe despre: tudor balutaromaniasuedia 

viewscnt
Articole similare