Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Turcii regretă că nu l-au luat şi pe Chipciu, după ce Maxim i-a impresionat! Şumudică a reacţionat: "Cum îţi aşterni, aşa dormi!"

VIDEO | Turcii regretă că nu l-au luat şi pe Chipciu, după ce Maxim i-a impresionat! Şumudică a reacţionat: "Cum îţi aşterni, aşa dormi!"

Stranieri

Comentarii

Turcii regretă că nu l-au adus pe Alex Chipciu (30 de ani), care a ajuns la CFR Cluj. Marius Şumudică (48 de ani), antrenorul lui Gaziantep FK, a dezvăluit, la revenirea în România, că şefii săi turci regretă că nu l-au transferat pe Chipciu, în special după ce l-au văzut pe Alex Maxim (29 de ani) cum a marcat două goluri la debutul său pentru Gaziantep.

Maxim a avut parte de un debut fulminant în Turcia şi i-a făcut pe şefii lui Gaziantep să regrete că nu au mai adus încă un român atunci când au avut ocazia, pe Chipciu. La revenirea în ţară, Marius Şumudică a declarat că şefilor clubului său le pare rău că nu l-au semnat pe Alex Chipciu, acesta ajungând în cele din urmă la CFR Cluj, în Liga 1.

"(n.r - Regretă ai tăi că nu au avut încredere să îl aducă şi pe Chipciu?) Acum da. Nu mai contează, vom vedea ce se va întâmpla. Am încercat când era liber, nu am reuşit să-l aduc, a ales Clujul, cum îţi aşterni, aşa dormi", a spus Marius Şumudică, pe aeroport, într-o discuţie exclusivă cu Telekom Sport.

Chipciu a fost la un pas să semneze cu Gaziantep

Marius Şumudică l-a dorit foarte mult pe Alexandru Chipciu la Gaziantep şi, deşi au negociat foarte mult cu fotbalistul român, turcii au ratat transferul. În cele din urmă, Chipciu a semnat cu CFR Cluj şi se va bate la titlu în România. Liga 1 s-a reluat de două etape, dar Chipciu n-a apucat încă să debuteze la CFR într-un meci oficial.

Afla mai multe despre: alex chipciumarius sumudicagaziantep fk 

viewscnt
Articole similare