Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Turneul celor 6 Naţiuni. După Franţa, Scoţia a învins şi Anglia! Aici ai rezultatele şi rezumatele etapei a 3-a!

VIDEO | Turneul celor 6 Naţiuni. După Franţa, Scoţia a învins şi Anglia! Aici ai rezultatele şi rezumatele etapei a 3-a!

Rugby

Comentarii

Etapa a treia din Turneul celor 6 Naţiuni s-a încheiat, iar Irlanda a devenit favorită la câştigarea trofeului. Toate fazele video de la cele trei meciuri din acest weekend sunt disponibile online pe www.telekomsport.ro

IRLANDA - ŢARA GALILOR 37-27 (Telekom Sport 1)

Irlanda rămâne pe primul loc în Six Nations şi după etapa a treia. A câştigat cu Ţara Galilor cu bonus ofensiv după un meci extrem de spectaculos. Irlanda a bifat a treia victorie din tot atâtea meciul în Six Nations. A fost spectacol la Dublin cu Ţara Galilor. Primul eseu al meciului a venit repede şi a fost în terenul de ţintă al galezilor. Surprinzător,

Sexton a ratat trei încercări de transformare în primul sfert de oră, dar s-a revanşat cu o pasă senzaţională pentru prima încercare a partidei. Galezii au punctat şi ei, prin Davies, dar la pauză s-a intrat cu 15-13, după eseul din prelungiri al lui Aki. Irlandezii şi-au asigurat bonusul ofensiv cu două încercări rapide în repriza secundă. Leavy şi Healy au înscris pentru verzi, dar Sexton a transformat doar o singură dată. Galezii nu au cedat, iar Shingler a marcat şi el un eseu. A fost luptă mare până la final, dar galezii forţînd egalarea, dar cu o greşeală în ultimele secunde care le-a permis irlandezilor să câştige clar.

 

 

SCOŢIA - ANGLIA 25-13 (Telekom Sport 4)

Scotia a asezat ambuscada perfecta Angliei pe Murryfield, in ultimul meci al rundei a 3-a din Turneul celor 6 natiuni. A invins cu 25 la 13 si a castigat pentru prima data dupa 2009 trofeul Calcutta.

1871 este anul in care s-au intilnit pentru prima data. Scotia si Anglia au cladit o rivalitate care a fost mai acuta de la an la an. Oaspetii au intrat ca favoriti insa pe teren, cu gandul la cel de-al treilea turneu castigat consecutiv. Prima repriza a fost insa in totalitate a scotienilor. Jones a marcat primul eseu dupa un sfert de oră de joc ((in minutul 16)). Tot el a inceput faza celui de-al doilea, care l-a avut pe Maitland marcator...(31) pentru ca, pe finalul reprizei, centrul 2 sa reuseasca si cea de-a doua incercare. (38)  . Englezii au marcat singurul lor eseu chiar dupa pauza, prin Farell insa au continuat sa faca multe greseli. Laidlaw si Russel au profitat si au stabilit scorul final 25 la 13. Este prima victorie a scotienilor din 2009 iar rezultatul relanseaza lupta pentru trofeu.

După trei etape, Irlanda este lider, iar etapa viitoare întâlneşte acasă Scoţia. Anglia a pierdut pentru prima dată în acest sezon şi nu este sigură de succesul în turneu nici dacă o învinge pe Irlanda acasă în ultima rundă.
 

FRANŢA - ITALIA 34-17 (Telekom Sport 2)

Franţa a obţinut prima victorie din turneul celor şase naţiuni. A învins Italia, după ce în primele două etape punctase doar datorită bonusurilor ofensive. Italia nu a reuşit nici în acest an să obţină prima victorie în deplasare cu Franţa, deşi cocoşii galici au avut opt jucători suspendaţi după deplasarea îmbibată în alcool de săptămâna trecută din Scoţia.

La Marseille, pe Stade Velodrome, s-a jucat de la egal la egal timp de oră, apoi s-a repetat scenariul pentru italieni. Au cedat fizic, au încasat 20 de puncte în ultimele 20 de minute. Francezii s-au impus cu 34 la 17 şi au ajuns la 15-a victorie consecutivă în faţa sqadrei azzurra. Singura problemă a fost că nu au obţinut şi punctul bonus ofensiv. Franţa a reuşit trei eseuri şi trei lovituri de pedeapsă, iar pe 10 martie va reveni la Paris pentru mare duel cu Anglia. 

Afla mai multe despre: turneul celor 6 natiuniscotiaangliairlandaangliafrantatara galiloretapa a treia 

viewscnt
Articole similare