Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Turneul celor 6 Naţiuni: Scoţia, prea puternică pentru Italia! Franţa continuă să impresioneze

VIDEO Turneul celor 6 Naţiuni: Scoţia, prea puternică pentru Italia! Franţa continuă să impresioneze

Rugby

Comentarii

În direct la Telekom Sport, Turneul celor 6 Naţiuni a continuat cu meciurile Scoţia - Italia şi Franţa - Ţara Galilor

Italia a pierdut şi meciul cu Scoţia, din etapa a treia a turneului 6 Nations şi se împlinesc 5 ani de când nu a mai câştigat în această competiţie. A ajuns la 25 de înfrângeri consecutive, record absolut în istoria întregului turneu.

Scoţienii au câştigat cu 17 la 0, prin eseurile marcate de Hogg, Harris şi Hastings. Acelaşi Hastings a reuşit şi o transformare şi a stabilit scorul final. Scoţia a pus astfel capăt unei serii de 6 eşecuri consecutive în 6 Nations. În urma acestei înfrângeri, Italia va fi mai mult ca sigur lingura de lemn a turneului, pentru a cincea oară consecutiv.

Etapa următoare, Scoţia va juca împotriva Franţei, iar Italia o va întâlni pe Irlanda. 

Franta continua sa impresioneze in actuala editie a Turneului celor 6 Natiuni. Tanara echipa a lui Fabien Galtier a castigat din nou, dupa 10 ani la Cardiff, in fata galezilor. Bigger a deschis scorul pentru gazde din lovitura de pedeapsa iar Bhoutier a raspuns cu  primul eseu pentru selectionata Cocosului Galic. Sudafricanul Wilemse a marit avantajul dupa jumatate de ora de joc. Aldritt a vazut galbenul chiar inainte de pauza dar galezii nu au stiut sa profite de supranumeric.

Dillon Lewis a inscris si el dupa revenirea de la cabine insa tot Franta s-a dovedit mai inspirata. Ntamach, a marcat dupa o interceptie  si, cu o alta lovitura de pedeapsa a dus scorul la 16 la 27. Galezii au fortat pe final insa doar Biggar a mai reusit sa treaca cu balonul in terenul de tinta advers. S-a terminat 23 la 27 si Franta ramane neinvinsa in acest sezon.

 

Afla mai multe despre: turneul celor 6 naţiuni 

viewscnt
Articole similare