Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Turneul celor Şase Naţiuni: Irlanda - Italia 56-19. Anglia a învins Ţara Galilor într-un meci strâns

VIDEO | Turneul celor Şase Naţiuni: Irlanda - Italia 56-19. Anglia a învins Ţara Galilor într-un meci strâns

Rugby

Comentarii

Turneul celor 6 Naţiuni programează spectacol total în runda a doua. Irlanda - Italia, Anglia - Ţara Galilor şi Scoţia - Franţa sunt cele trei partide care se vor juca în exclusivitate pe canalele Telekom Sport.

IRLANDA - ITALIA 56-19 (în exclusivitate Telekom Sport 3)

Irlanda şi-a confirmat statutul de favorită certă în faţa Italiei în primul meci al etapei a doua din Six Nations. Verzii şi-au atins obiectivul încă din prima repriză. Au marcat patru eseuri, graţie cărora au primit bonusul ofensiv. Henshaw, Murray, omul meciului, Aki şi Earls au culcat balonul în terenul de ţintă al italienilor. N-a fost deloc o plimbare în parc pentru irlandezi. Henshaw a plătit scump eseul marcat în startul părţii secunde. Şi-a fracturat cotul. 

Sexton a fost impecabil. A transformat toate cele cinci eseuri ale coleguilor săi. Repriza a doua a fost mai echilibrată. Ca şi în meciul cu Anglia, din prima etapă, Italia a reuşit trei eseuri, dar a pierdut în cele din urmă la scor. Cu două victorii în primele două etape, irlandezii îşi confirmă statutul de favorită, alături de Anglia, iar runda viitoare se anunţă un Irlanda - Ţara Galilor de zile mari.

ANGLIA - ŢARA GALILOR 12-6 (în exclusivitate la Telekom Sport 2)
 
Derby-ul etapei a doua din Six Nations a debutat furtunos. Nici nu se stinseseră ecourile imnurilor pe Twinckenham, că Anglia a şi reuşit eseul. Farrell a găsit o pasă excelenyă pentru Jonny May, care a culcat balonul în terenul de ţintă al galezilor. Acelaşi Farrell a ratat transformarea şi a rămas 5-0. Ţara Galilor a fost aproape să intre în joc în minutul 6. Patchell, folosit în locul accidentatului Halfpenny, nu a găsit buturile de la 45 de metri.
 
Jonny May a mai reuşit un eseu în minutul 20, iar de această dată Farrell a convertit. Galezii au solicitat şi ei o încercare, dar arbitrajul video a demonstrat că Watson s-a apărat bine. Partea a doua a adus un meci de mare luptă, cu Anglia mai prezentă în jumătatea de teren adversă, dar fără încercări. A mai fost o lovitură de pedeapsă a galezilor, transformată în final de Anscombe, iar Anglia s-a impus cu 12- la 6. Etapa viitoare, trandafirii joacă în Scoţia, în timp ce galezii au o altă deplasare infernală, la Dublin.
 
 
 
 

SCOŢIA - FRANŢA, ÎNREGISTRARE, DUMINICĂ, 11 FEBRUARIE, ORA 20.30, TELEKOM SPORT 2

 
Scoţia a reprezentat surpriza frumoasă a ediţiei precedente, dar debutul acestui an nu a fost deloc unul bun. Ciulinii n-au avut nicio şansă contra galezilor şi au încasat punct după punct. Prima ocazie a revenirii o au chiar pe propriul teren împotriva cocoşilor galici. Este o partidă de totul sau nimic pentru ambele reprezentative
 
De partea cealaltă, Franţa a căzut de pe un cal frumos. Nu a rezistat şarjelor ofensive desenate de irlandezi, dar împotriva Scoţiei lucrurile pot sta total diferit. 
 
SCOŢIA - FRANŢA, ECHIPELE PROBABILE
 
Scoţia: 15. Stuart Hogg, 14. Tommy Seymour, 13. Chris Harris, 12. Huw Jones, 11. Byron McGuigan, 10. Finn Russell, 9. Ali Price, 1. Gordon Reid, 2. Stuart McInally,  3. Jon Welsh, 4. Ben Toolis, 5. Jonny Gray,  6. John Barclay, 7. Hamish Watson, 8. Cornell Du Preez
 
Franţa: 15. Geoffrey Palis, 14. Teddy Thomas, 13. Rami Lamerat, 12. Henry Chavancy, 11. Virimi Vakatawa, 10. Matthieu Jalibert, 9. Maxime Machenaud, 1. Jefferson Poirot, 2. Guilhem Guirado, 3. Rabah Slimani, 4. Arthur Iturria, 5. Sebastien Vahaamahina, 6. Wenceslas Lauret,  7. Yacouba Camara, 8. Kevin Gourdon
 
SCOŢIA - FRANŢA, COTELE LA PARIURI
 
Scoţia a fost creditată de casele de pariuri cu prima şansă. A primit o cotă de 1.40 pentru o eventuală victorie. O remiză este cotată la 22.00, dar niciun meci câştigat de Franţa nu este imposibil. Cocoşii galici au o cotă de 2.90. 
 
Program meciuri în Turneul celor Şase Naţiuni - EXCLUSIV Telekom Sport

Etapa 1 - 3, 4 februarie
Ţara Galilor - Scoţia 34-7
Franţa - Irlanda 13-15
Italia - Anglia 15-46

Etapa 2 - 10, 11 februarie
Irlanda - Italia, sâmbătă, 16:15, Telekom Sport 3
Anglia - Ţara Galilor, sâmbătă, 18:45, Telekom Sport 2
Scoţia - Franţa, duminică 20:30, Telekom Sport 2 (înregistrat)

Etapa 3 - 23, 24 februarie
Franţa - Italia
Irlanda - Ţara Galilor
Scoţia - Anglia

Etapa 4 - 10, 11 martie
Irlanda - Scoţia
Franţa - Anglia
Ţara Galilor - Italia

Etapa 5 - 17 martie
Italia - Scoţia
Anglia - Irlanda
Ţara Galilor - Franţa
 
 

Afla mai multe despre: turneul celor 6 natiunietapa a douaangliatara galilorfrantascotiairlandaitalia 

viewscnt
Articole similare