Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Turris Turnu Măgurele - Rapid 3-1. Prima înfrângere pentru Daniel Pancu în noul sezon

VIDEO | Turris Turnu Măgurele - Rapid 3-1. Prima înfrângere pentru Daniel Pancu în noul sezon

Liga 2

Comentarii

Turris Turnu Măgurele a învins Rapid cu scorul de 3-1, deşi a fost condusă cu 1-0. Este prima înfrângere pentru Daniel Pancu în noul sezon

Marian Drăghiceanu a deschis scorul pentru Rapid în minutul 39, dar două minute mai târziu, gazdele au egalat prin Silviu Pană. Turrris a preluat conducerea în minutul 76 prin Dragoş Tescan, iar Adrian Voicu a închis tabela în minutul 83.

Este prima înfrângere suferită de Daniel Pancu la Rapid în noul sezon al ligii secunde.


Din informaţiile Telekom Sport, din totalul de 1400 de locuri, pe stadion se află peste 600 de fani ai lui Rapid.


Nou-promovate la începutul acestui sezon, Rapid şi Turris Turnu Măgurele au început promiţător noua stagiune a eşalonului secund. Micuţa echipa din judeţul Teleorman are chiar punctaj maxim după ce a reuşit să le învingă în primele două runde pe Daco Getica şi Pandurii. Dar primul test adevărat va fi cel împotriva alb-vişiniilor lui Daniel Pancu. Cele două echipe s-au întâlnit şi sezonul trecut, iar trupa antrenată de Erik Lincar a reuşit să îi bată pe rapidişti chiar pe teren propriu în 16-imile Cupei României.

  • LIVE VIDEO | Turris Turnu Măgurele - Rapid, marţi, 18:45, Telekom Sport 1 

A fost de altfel singura înfrângere de acasă a Rapidului în sezonul precedent iar eşecul a dus la demiterea lui Constantin Schumacher şi la instalarea lui Daniel Pancu pe banca echipei din Grant. Rapidul are patru puncte după ce a disputat ambele meciuri jucate până acum pe teren propriu. După o remiză albă cu Farul a urmat victoria contra Concordiei Chiajna. 

Afla mai multe despre: liga2turris turnu măgurelerapidpromovare 

viewscnt
Articole similare