Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Tyson Fury a făcut show la cântarul oficial înaintea "luptei anului". Britanicul îşi pune la bătaie centura WBO la categoria grea

VIDEO | Tyson Fury a făcut show la cântarul oficial înaintea "luptei anului". Britanicul îşi pune la bătaie centura WBO la categoria grea

Box

Comentarii

Cel mai aşteptat meci al verii în box, Tyson Fury vs. Tom Schwarz, a fost precedat de un moment neaşteptat la ultima conferinţă de presă. Cei care se aşteptau să îi vadă pe cei doi luându-se la bătaie încă de la cântarul oficial au avut parte de o surpriză.

Aflat în faţa primului său meci în Las Vegas, Fury s-a dat în spectacol pentru jurnaliştii americani. A deturnat conferinţa de presă, luând microfonul mai devreme. Şi-a prezentat chiar el adversarul şi a pozat într-un mod cu totul inedit. Când au fost puşi faţă în faţă, Fury a vrut chiar să îl sărute pe adversarul său neamţ. Şi vestimentaţia lui Fury a atras atenţia, a purtat un costum făcut la comandă, cu poze vechi din box.

Fury revine în ring după ce s-a luptat luni bune cu depresia şi cu adicţiile sale. "Am vrut să le arăt oamenilor că întotdeauna este un drum de întoarcere. Vreau să înspir oamenii să îşi trăiască mai bine viaţa. Chiar şi familia mea a crezut că sunt terminat, dar m-am ridicat de jos, m-am şters de praf şi m-am întors pe drumul meu. Am fost campion al lumii, am revenit din nimic. Tot ce fac de acum e un bonus", a spus Fury.

Luptătorul britanic de 30 de ani va disputa, sâmbătă dimineaţă, primul său meci în Las Vegas, împotriva germanului Tom Schwartz. În această luptă în care Fury îşi pune la bătaie titlul WBO la categoria grea, ambii intră cu un palmares imaculat. Fury are 27 de victorii (19 KO) şi o remiză în 28 de meciuri, iar Schwarz are 24 de victorii (16 KO) şi o remiză.

 

Afla mai multe despre: tyson furytom schwarzbox,  

viewscnt
Articole similare