Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | U Cluj a făcut spectacol cu ACS Poli Timişoara. Goluri spectaculoase şi o gafă incredibilă a portarului timişorenilor

Liga 2

Comentarii

U Cluj n-a avut prea multe probleme cu ACS Poli Timoşoara, penultimul loc în liga secundă. ”Şepcile roşii” s-au impus cu 4-0 şi s-au apropiat acum la 3 puncte de liderul Sportul Snagov, dar echipele din faţă au un meci mai puţin disputat.

LIVE VIDEO | U Cluj - ACS Poli 4-0
Gavra 24', 69', Dumitrescu 47', Goga 88

U Cluj a făcut spectacol cu ACS Poli, echipă care anul trecut a jucat în prima ligă. Clujenii au câştigat categoric la capătul unui meci pe care l-au controlat categoric. Cel mai bun jucător de pe teren a fost Gavra, cu două goluri marcate.

”Şepcile roşii” sunt acum pe locul 4 în clasament, cu 27 de puncte, la 3 în spatele liderului Sportul Snagov, însă primele 3 echipe din clasament au un meci în minus.

Echipele de start:

  • U Cluj: Dur-Bozoancă - Coman, Cordoş, Abrudan, Sepsi - Haţiegan, Dumitrescu, Florescu, Greu - Goga - Gavra
  • ACS Poli: M. Contra - Haruţ, Filip, Basic, Motreanu - Pop, Ivanov, Keita, Codrea - Stera, Golda

Min. 88: GOOL U Cluj! Înscrie şi Dorin Goga printr-o lovitură de cap. 

Min. 69 GOOL U Cluj! Gavra face ”dubla” cu execuţie spectaculoasă.


Min. 47 GOOOL U Cluj! Portarul Timişoarei gafează încredibil şi Dumitrescu marchează cu un lob de la aproximativ 30 de metri.


Min. 24: GOOOL U Cluj! Cristian Gavra deschide scorul după o centrare excelentă în careu a lui Haţegan.


Conducerea Universităţii Cluj a luat prima măsură importantă în acest sezon săptămâna trecută. A renunţat la antrenorul care a promovat-o în Liga 2, Adrian Falub, şi a numit un interimar până la sfârşitul anului. Mircea Cojocaru a fost alesul şefilor de pe Cluj Arena pentru banca alb-negrilor începând de la întâlnirea cu ACS Poli Timişoara. Înaintea rundei, ardelenii sunt pe poziţia a 6-a, la trei puncte de locul de baraj pe care se află Academica Clinceni. 

  • LIVE VIDEO | U Cluj - ACS Poli Timişoara, 17:45, Telekom Sport 3 şi pe www.telekomsport.ro

Aflaţi în criză, bănăţenii vor putea cu greu să obţină puncte din această deplasare. "U" are un singur egal din şapte meciuri jucate acasă. Daco Getica este singura care a plecat neînvinsă din Ardeal. În schimb, timişorenii au doar un succes pe teren străin, în 7 meciuri disputate. Au câştigat în faţa concitadinei Ripensia, în rest au doar înfrângeri. 

Afla mai multe despre: cojocaruu clujacs poli timişoara 

viewscnt
Articole similare