Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | U Cluj a trecut de Unirea Dej, într-o partidă de verificare. Adrian Falub: "Mai suntem în discuţii cu încă doi jucători"

VIDEO | U Cluj a trecut de Unirea Dej, într-o partidă de verificare. Adrian Falub: "Mai suntem în discuţii cu încă doi jucători"

U Cluj

Comentarii

Universitatea Cluj a reuşit să o învingă pe Unirea Dej, astăzi, scor 3-0 (0-0), într-o partidă de verificare disputată pe terenul sintetic din Parcul Sportiv "Iuliu Haţieganu" din Cluj.

Antrenorul principal al "studenţilor", Adrian Falub, a folosit împotriva formaţiei de liga a treia toţi jucătorii pe care i-a avut la dispoziţie. Printre ei, şi un jucător camerunez care a trecut pe AS Roma. Ajuns la 21 de ani, Joseph Bouasse Ombigno speră să treacă cu bine peste acest tiral şi să rămână la Cluj. O decizie asupra sa va fi luat mâine.
 
”U” Cluj: Dur-Bozoancă - Neciu, Andr. Mureşan, Telcean, Inacio - Joseph, Penescu - Al. Pop, Vl. Mihalcea, Nic. Pîrvulescu - M. Coman
Au mai evoluat: R. Takacs, Art. Crăciun, G. Florescu, Taub, Dican, Ştefănescu, Goga, Mailat, Gavra.
 
Golurile au picat în repriza secundă, datorită golgeterilor Dorin Goga şi Cristi Gavra - autor a unei duble. Iată ce a spus Adrian Falub, la finalul partidei cu Unirea Dej:
 
"Am făcut un antrenament bun şi asta e important, că nu ne-am accidentat şi vedem în continuare ce va fi. Sper ca Goga să nu le termine, că a dat cam multe goluri în pregătirea asta. Mai suntem în discuţii cu doi jucători, acum să vedem dacă şi putem să îi aducem, nu ştiu dacă vom reuşi. (Horaţiu Feşnic şi-a făcut încălzirea pentru derby-ul din derby?) Da, şi i-am şi spus că trebuie să ne plătească pentru că îl antrenăm pentru derby. Sper să fie un antrenament bun şi pentru el. Nu-i uşor nici la U Cluj, că e greu să arbitrezi U Cluj. Nu va fi uşor, e un meci important şi pentru el şi îi doresc să îl ducă cu bine la sfârşit".
 
În această pauză de iarnă, U Cluj a efectuat opt partide amicale:  1-5 cu Debrecen, în Ungaria, 2-7 cu Sticla Arieşul Turda, 5-0 cu Avântul Reghin, 4-2 cu Rigas FS, 1-3 cu FC Ararat Armenia, 2-2 cu Ermis Aradippou şi 1-1 cu FK Liepaja, ultimele patru desfăşurate în Cipru, şi 3-0 cu Unirea Dej.
 
În Liga a 2-a, U Cluj este pe locul 13, cu 25 de puncte, la 10 puncte de locul trei - de baraj, ocupat de Rapid Bucureşti. În prima rundă, programată pe 22 februarie, U Cluj primeşte vizita celor de la FC Argeş.
 

Afla mai multe despre: adrian falubu cluj 

viewscnt
Articole similare