Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | U Cluj are prime URIAŞE pentru promovare. Aroganţa jucătorilor faţă de Hermannstadt: "Suntem obişnuiţi mai mult cu victoria decât ei"

VIDEO | U Cluj are prime URIAŞE pentru promovare. Aroganţa jucătorilor faţă de Hermannstadt: "Suntem obişnuiţi mai mult cu victoria decât ei"

Liga 2

Comentarii

U Cluj se pregăteşte pentru primul meci din barajul pentru promovare/retrogradare împotriva celor de la FC Hermannstadt. Elevii lui Bogdan Lobonţ sunt motivaţi la maximum datorită primelor promise şi şi-au permis o mică "aroganţă" la adresa adversarilor săi.

Universitatea Cluj poate să revină în Liga 1 după o absenţă de patru ani, în care s-au zbătut prin ligile inferioare. Pentru a se asigura că elevii lui Bogdan Lobonţ vor da totul în cele două meciuri cu FC Hermannstadt, conducerea ardelenilor le-a pregătit prime uriaşe, aşa după cum a recunoscut chiar unul dintre jucătorii de la baza de la "U": "Am înţeles că până la 15.000 de euro în cazul unui jucător...  Fiecare şi-a negociat la începutul contractului prima".

Un alt veteran, de data asta din apărare, Octavian Abrudan a oferit şi un motiv pentru care echipa sa este favorită: "Tradiţia e clar de partea noastră. Ei au avut multe meciuri cu echipe de Liga 1 dar nu au avut foarte multe rezultate pozitive. Suntem obişnuiţi mai mult cu victoria decât ei".

Cu toate acestea, Bogdan Lobonţ consideră că echipa antrenată de Vasile Miriuţă porneşte cu prima şansă. Totuşi, fostul internaţional nu consideră că viitorul pe banca luI "U" stă în aceste meciuri: "Ne jucăm şansa. Suntem conştienţi că întâlnim o echipă puternică, pregătită de un antrenor cu experienţă. Ne jucăm şansa. Hermannstadt a făcut campionatul pe care l-a făcut în Liga 1 şi porneşte cu prima şansă. Lucrurile sunt foarte simple. Cariera mea şi viitorul meu nu depind de aceste două meciuri".

Afla mai multe despre: u clujpromovarelobontprima 

viewscnt
Articole similare