Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | U Cluj - Gloria Buzău 0-2. Două goluri din penalty aduc o nouă victorie pentru echipa lui Iliesta

 VIDEO | U Cluj - Gloria Buzău 0-2. Două goluri din penalty aduc o nouă victorie pentru echipa lui Iliesta

Fotbal

Comentarii

Gloria Buzău a învins U Cluj cu scorul de 2-0. Echipa lui Ilie Stan are 4 victorii din 4 meciuri în debutul sezonului din Liga 2

LIVE VIDEO | U Cluj - Gloria Buzău 0-2  

Min. 39: GOOOLLL Gloria Buzău!!! Valentin Alexandru a transformat penalty-ul, în forţă, pe mijlocul porţii.

Min. 38: Valentin Munteanu îl driblează pe Dan Berci, iar fundaşul celor de la U Cluj îl loveşte la picior, nu cade, continuă acţiunea, însă Berci nu cedează şi îl trage de tricou în suprafaţa de penalitate. Munteanu cade, iar arbitrul dictează lovitură de la 11 metri.

Formaţia pregătită de Dulca a ajuns pe loc retrogradabil, iar adversara Gloria Buzău nu va fi una deloc facilă. Buzăul are maxim de puncte după primele meciuri disputate.

”Am făcut o analiză a jocului de la Piteşti, pe care, din păcate, l-am pierdut. Nu am reuşit ceea ce ne-am propus, să nu luăm gol şi să încercăm să marcăm pe posesia noastră, chiar dacă am avut două ocazii mari, prin Dican. Acela este un meci care a trecut şi nu ne mai interesează. Jucătorii s-au pregătit foarte bine, la fel ca până acum, iar datoria lor este să aibă o reacţie, să răspundă printr-o evoluţie foarte bună în partida cu Buzăul. Este o echipă care nu a pierdut niciun meci, care vine cu un moral bun, fără presiune, care nu are niciun obiectiv anul acesta.

Va fi, aşadar, o întâlnire dificilă, una pe care, din nefericire, noi o vom juca tot în deplasare, la Târgu Mureş, fără spectatori. Cred că aportul lor ar fi fost ideal, deoarece contează foarte mult să ai în spate 3.000 - 4.000 de oameni. Sper să depăşim cu bine aceste etape, să scoatem maximum din fiecare joc, dar cel mai important este jocul de duminică, pe care trebuie să îl câştigăm. Gloria Buzău este o formaţie nouă, cu jucători cu experienţă în Liga 1, cum sunt Dragoş Balauru, Vali Alexandru sau Marius Ioniţă. Este un campionat foarte greu, Liga 2 are un statut aparte, cu agresivitate, multe mingi lungi, aşa că datoria noastră este să ne adaptăm acestor condiţii”, a spus Dulca, citat de site-ul Universităţii Cluj.

Afla mai multe despre: u clujgloria buzău 

viewscnt
Articole similare