Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | U Cluj - Hermannstadt 0-2. Oaspeţii s-au descătuşat pe finalul reprizei secunde. Două goluri în două minute

VIDEO | U Cluj - Hermannstadt 0-2. Oaspeţii s-au descătuşat pe finalul reprizei secunde. Două goluri în două minute

Superliga

Comentarii

Formaţia Hermannstadt a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa de eşalon secund Universitatea Cluj, în prima manşă a barajului de menţinere/promovare în Liga 1.

Peste 20 de mii de suporteri au luat cu asalt Cluj Arena pentru barajul cu Hermannstadt, dar sunt şanse mari ca în sezonul viitor să o vadă pe Universitatea tot în liga a doua. Tsoumou şi-a dat cu stângul în dreptul la prima mare ocazie a partidei. Goga a dat replica, dar Căbuz a fost la post. Apoi, şutul trimis de Tătar din lovitură liberă a şters transversala. Tsomou s-a mai făcut o dată de râs şi în actul secund, când a ratat lamentabil singur cu Dur-Bozoancă. Ultimele minute au fost de coşmar pentru Şepcile Roşii. Petrescu a deschis scorul şi cu un mic ajutor al portarul clujean. Apoi, Ursu a greşit grav şi i-a dat şansa lui Tsoumou să se revanşeze. Congolezul a înscris şi a stabilit scorul final, U Cluj - Hermannstadt 0 la 2.

ECHIPELE DE START

FC Hermannstadt: Căbuz - Măţel, Dandea, Stoica, Tătar - Dâlbea, Dumitriu - Petrescu, Lendric, Popovici - Tsoumou

Universitatea Cluj: Dur-Bozoancă - Berci, Cordoş, Ursu, Coman - Greu, Florescu, Giurgiu, Pîrvulescu, - Gavra


 

FINAL

Min. 80 - GOOOOOOOOOOL Hermannstadt! Tsoumou profită de o eroare a apărării clujene şi marchează

Min. 79 - GOOOOOOOOOOL Hermannstadt! Petrescu pătrunde în centru şi expediază o torpilă care îl învinge pe Dur-Bonzoacă

Min. 66 - Ocazie mare pentru Hermannstad! Tsoumou scapă singur cu Bozoancă, dar trage lamentabil din marginea careului de 16 metri

Min. 54 - Ocazie importantă pentru U Cluj! Goga pătrunde din centru spre dreapta şi şutează în forţă, dar mingea sa se opreşte în plasa laterală a porţii lui Căbuz

Min. 46 - Ocazie mare pentru U Cluj! Pîrvulescu culcă un adversar şi apoi şutează puţin peste poarta sibienilor

Start în repriza secundă!

PAUZĂ

Min. 35 - Ocazie importantă pentru Hermannstadt! Clujenii au probleme în scoaterea ablonului din propriul careu, dar sibienii  nu izbutesc să profite.

Min. 28 - Ocazie mare pentru Hemannstadt! Tătar trimite în bară din lovitură liberă directă.

Min. 24 - Ocazi pentru U Cluj! Goga se eliberează de un adversar apoi şutează în forţă, dar Căbuz respinge în corner.

Min. 10 - Ocazie majoră pentru Hermannstadt! Tsoumou este servit în careul de şase metri dar se împiedică şi cade înainte de a apucă să loveasca mingea.

A început partida!


UPDATE | Arbitrul Andrei Chivulete va conduce la centru meciul Universitatea Cluj - FC Hermannstadt. El va fi ajutat la cele două linii de Valentin Avram şi Marius Nicoară, în timp ce rezervă va fi Iulian Călin.

Juhvel Tsoumou şi Ivan Lendric în ultimele 10 minute ale partidei cu Dunărea Călăraşi au dus gruparea sibiană la barajul pentru menţinerea în Liga 1. Elevii lui Vasile Miriuţă au însă o misiune dificilă, care înseamnă de fapt, un ultim hop în calea supravieţuirii.

  • LIVE VIDEO | U Cluj - Hermannstadt, duminică, 9 iunie, ora 18:00, la Telekom Sport 1

Hermannstadt (Liga 1) trebuie să treacă în dublă manşă de Universitatea Cluj (locul 3 în Liga 2) pentru a rămâne pe prima scenă a fotbalului românesc: "Trebuie să fim conştienţi că ne aşteaptă două jocuri foarte, foarte grele. Accidentaţi nu avem. Situaţia lui Blănaru e cunoscută. Să vedem dacă putem face ceva cu Filip Jazvic, să îl recuperăm până la ora jocului. În rest, toată lumea e validă" a explicat Vasile Miriuţă în conferinţa de presă premergătoare partidei tur de la Cluj.

Sigur însă, pentru tehnicianul sibienilor, Universitatea Cluj este doar o parte a problemei sale. Antrenorul formaţiei de pe malul Cibinului a trasat un mesaj clar referitor la arbitraj: ”Arbitrajul să fie corect, atâta îmi doresc. Cum a fost şi la ultimele două jocuri, cu Voluntariul şi cu Călăraşiul. Trebuie să suferim ca să realizăm obiectivul pe care ni l-am propus cu toţii”, a mai declarat Miriuţă.

  • LIVE VIDEO | U Cluj - Hermannstadt, duminică, 9 iunie, ora 18:00, la Telekom Sport 1

De partea opusă, Universitatea Cluj speră, cu toate că Bogdan Lobonţ a mărturisit cu sinceritate: "Nu pot asigura promovarea, dar vă promit că jucătorii mei vor da totul pe teren!". Chiar dacă lipsit de experienţă, fostul mare internaţional român a reuşit să se impună la Cluj şi şi-a apropiat foarte mult jucătorii, care vor da totul pentru accederea în Liga 1: "Suntem conştienţi că întâlnim o echipă puternică, pregătită de un antrenor cu experienţă, pe care îl respect foarte mult. Hermannstadt este echipa de Liga 1, deci porneşte cu prima şansă. Din punctul nostru de vedere nu contează că primul meci se joacă la Cluj. Oricum trebuie să evoluăm atât acasă, cât şi în deplasare. Partida lor cu Dunărea Călărăşi a fost pusă sub semnul întrebării, din cauza ploii, dar până la urmă s-a jucat. E suficient timp pentru a pregăti gazonul de la Sibiu, pentru retur”, a spus Lobonţ, citat de site-ul Universităţii.

Clujul e pregătit de acest meci, iar fanii au împânzit oraşul cu bannere mobilizatoare: "O ultimă strigare/În drumul nostru spre promovare” s-a putut citi pe un pod al oraşului zilele trecute.

  • LIVE VIDEO | U Cluj - Hermannstadt, duminică, 9 iunie, ora 18:00, la Telekom Sport 1

Startul partidei este duminică, de la ora 18:00, iar meciul U Cluj-Hermannstadt va fi în direct la Telekom Sport. Iniţial, meciul fusese programat sâmbătă, dar deoarece pe Cluj Arena sunt organizate Internaţionalele României de atletism, cele două echipe au convenit să joace duminică.

Biletele se vând excelent, iar potrivit primelor estimări ale organizatorilor, în tribune vor fi peste 15 000 de fani ai Universităţii Cluj. Suporterii sunt optimişti, mai ales că formaţia clujeană a avut cel mai bun atac din eşalonul secund, cu 85 de reuşite, şi a doua defensivă, cu 26 de goluri încasate.

De duminică se scot la vânzare bilete pentru meciul de la Sibiu

Altfel, FC Hermannstadt scoate la vânzare, începând de duminică, biletele pentru meciul retur al barajului. Acestea pot achiziţiona doar de la casa de bilete de la stadionul Municipal din Sibiu după următorul program:

  • - duminică, interval orar 10.00 - 16.00 - exclusiv deţinătorii abonamentelor
  • - luni - miercuri, interval orar 10.00 - 18.00

Preţul unui bilet e de 25 de lei, iar la VIP, de 50 de lei.

Partida dintre U Cluj şi FC Hermannstadt va putea fi urmărită în direct pe Telekom Sport 1, duminică, 9 iunie. De asemenea, manşa retur va fi transmisă de postul nostru de televiziune. Echipa care va câştiga barajul de promovare/retrogradare va juca din sezonul viitor pe prima scenă. Concordia Chiajna şi Dunărea Călăraşi au retrogradat în Liga a II-a, de unde au promovat în eşalonul de elită Chindia Târgovişte şi Academica Clinceni.
 

Afla mai multe despre: u clujhermannstadt 

viewscnt
Articole similare