Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | U Cluj, încă o dezamăgire! Ardelenii au pierdut împotriva celor de la Metaloglobus şi rămân pe locurile retrogradabile

VIDEO | U Cluj, încă o dezamăgire! Ardelenii au pierdut împotriva celor de la Metaloglobus şi rămân pe locurile retrogradabile

Liga 2

Comentarii

Metaloglobus - U Cluj, meci din etapa a 5-a din Liga a 2-a, s-a terminat cu scorul de 2-0 pentru gazde.

Sepcile rosii au bifat a treia infrangere la rand fara gol marcat, 0-2 pe terenul lui Metaloglobus. Fratii Herea au facut faza primului gol. Claudiu a trimis in bara, iar mingea a deviat fericit la Ovidiu, care a indeplinit o simpla formalitate. Capitanul gazdelor si-a trecut in cont dubla in startul partii secunde, iar apoi a fost aproape de hat-trick, dar a ratat incredibil. Universitatea Cluj ramane pe loc retrogradabil, cu patru infrangeri in primele cinci etape.

Celelalte rezultate de sâmbătă, din Liga a 2-a: 

UTA Arad - Sportul Snagov 4-0

ASU Politehnica Timişoara - Concordia Chiajna  0-0

SCM Gloria Buzău - CS Mioveni  0-2

Dunărea Călăraşi - Ripensia Timişoara 1-1


U Cluj, cu Cristian Dulca pe bancă, are un start catastrofal de sezon. Doar trei puncte au câştigat ardelenii, care se află pe locul 18, retrogradabil. În ultimele două meciuri, clujenii au pierdut cu FC Argeş şi SCM Buzău, fără să înscrie vreun gol.

Metaloglobus stă mai bine, se află în prima jumătate a clasamentului, pe locul 9, cu şase puncte. Bucureştenii, însă, au ca obiectiv o clasare şi mai sus.

Afla mai multe despre: metaloglobusu clujliga 2 

viewscnt
Articole similare