Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | U Cluj - PAOK Salonic 0-5. Grecii au făcut spectacol şi le-au stricat sărbătoarea "Şepcilor Roşii"

VIDEO | U Cluj - PAOK Salonic 0-5. Grecii au făcut spectacol şi le-au stricat sărbătoarea "Şepcilor Roşii"

U Cluj

Comentarii

PAOK Salonic le-a stricat sărbătoarea de centenar celor de la U Cluj. Grecii n-au avut milă de echipa pregătită de Cristi Dulca şi s-au impus cu 5-0.

Amicalul de lux de pe Cluj Arena a fost la dispozitia grecilor. Fosta echipa a lui Razvan Lucescu a facut 3-0 in prima jumatate de ora. Pelkas a marcat o "dublă", iar brazilianul Douglas l-a completat. Clujenii au avut o ocazie uriasa in prima repriza, prin veteranul Dorin Goga.

Şi rezervele lui PAOK si-au trecut numele pe tabela. Omar El Kaddouri si Gaitanidis a stabilit scorul final, U Cluj - PAOK, 0-5.

Cu ocazia acestui meci s-au retras din activitate Octavian Abrudan şi Gabriel Giurgiu. Înfiinţat în 1919, clubul l-a avut ca prim preşedinte pe Acad. dr. Iuliu Haţieganu, iar în existenţa sa plină de istorie şi-a trecut un singur trofeu major – Cupa României (1965). Şepcile Roşii au mai jucat patru finale ale competiţiei.


U Cluj - PAOK Salonic 0-5

Min. 82: GOL PAOK! Gaitanidis marchează şi finalizează un contraatac perfect al grecilor

Min. 77: GOL PAOK! El Kaddouri profită de greşelile din defensiva clujenilor şi marchează cu poarta goală

Min. 32: GOL PAOK! Douglas Augusto majorează diferenţa. 

Min. 27: GOL PAOK! Pelkas reuşeşte "dubla". 

Min. 5: GOL PAOK! Pelkas trimite mingea în poartă printr-un procedeu spectaculos. 


La 100 de ani de la înfiinţarea clubului clujean, ”Şepcile Roşii” înfruntă fosta echipă a lui Răzvan Lucescu, actuala campioană a Greciei, PAOK Salonic.

Partida va avea şi câteva momente deosebite pentru fanii formaţiei clujene. Costul unui bilet la acest meci variază între 20 şi 75 de lei.

100 de ani de Universitatea Cluj

”Alb-negrii” sărbătoresc 100 de ani de la înfiinţaea clubului. Echipa înfiinţată în septembrie 1919 ca Societatea Sportivă a Studenţilor Universitari a fost reînfiinţată în urmă cu doi ani, la iniţiativa suporterilor. De numele lui Iuliu Haţieganul se leagă înfiinţarea grupării clujene, formaţie care a câştigat Cupa României în sezonul 1964-1965 şi a terminat pe locul 2 în prima ligă în sezonul 1932-1933.

10 meciuri are Universitatea Cluj în Europa. 3 dintre ele au fost câştigate, alte 6 pierdute. Printre cei mai importanţi jucători din istoria clubului se numără Dan Anca, Mihai Adam, Septiumiu Câmpeanu, Romulus Gabor, Marcel Coraş, Zoltan Ivansuc, Viorel Mateianu sau Alpar Mezaroş.

PALMARES U CLUJ

  • Locul 2 în 1932-1933
  • Locul 3 în 1971-1972
  • Cupa României în 1964-1965
  • „Optimile” Cupei Cupelor în 1965-1966

Adversarul clujenilor este PAOK Salonic, formaţia care a câştigat sub comanda lui Răzvan Lucescu primul titlu după o pauză de 34 de ani. PAOK a devenit a doua echipă din istoria ţării care încheie campionatul neînvinsă, după reuşita lui Panathinaikos din 1964.

Afla mai multe despre: u clujpaok 

viewscnt
Articole similare