Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | U Cluj - Ripensia 1-1. Clujenii ratează o şansă mare să se apropie de locurile promovabile

VIDEO | U Cluj - Ripensia 1-1. Clujenii ratează o şansă mare să se apropie de locurile promovabile

Liga 2

Comentarii

Universitatea Cluj a rămas pe loc retrogradabil după ce a remizat pe teren propriu în compania bănăţenilor. oaspeţii au fost chiar aproape de victorie, însă Dican a salvat un punct pentru echipa sa cu reuşita din final.

FINAL | U Cluj - Ripensia 1-1 (Dican '81 / A.Voinea '26)

Min 81 Gol U Cluj: Centrare a lui Florescu, iar Dican reia imparabil cu o lovitură de cap restabilind egalitatea, 1-1 

Min 26 Gol Ripensia: Albert Voinea scapă singur spre poartă, îl lobează pe portarul gazdelor şi înscrie lejer în poarta goală, 0-1 


Puţini fani ai Universităţii Cluj s-ar fi aşteptat ca echipa lor să fie pe loc retrogradabil după 9 etape scurse din actuala stagiune. Şepcile roşii sunt pe poziţia a 16-a având ce-i drept şi o restanţă de jucat, cea împotriva celor de la UTA. Totuşi, pare că ardelenii au ieşit din pasa proastă, după un start de campionat cu 4 înfrângeri în primele 5 etape. Graţie şi unei decizii luate de comisiile FRF prin care au câştigat la masa verde partida cu Dunărea Călăraşi, clujenii se pot gândi din nou la promovare. Deşi se află pe o poziţie ruşinoasă faţă de ambiţiile clubului, ardelenii au golaraj pozitiv, mai ales după victoria la scor în faţa Petrolului. 

  • LIVE VIDEO | U Cluj - Ripensia, astăzi, ora 13:00, Telekom Sport 1 

Nu acelaşi lujcru se poate spune despre Ripensia, echipa lui Alexandru Pelici fiind chiar deasupra adversarei de astăzi în clasament. Timişorenii au o victorie din 5 meciuri jucate în deplasare până acum, chiar la debutul sezonului, în faţa celor de la FC Argeş. Bănăţenii au mai făcut o victimă cu nume în rundele scurse de la începutul ligiis eucnde. Au învins-o şi pe UTA, candidată la promovare, la fel ca adversara lor de astăzi. Ripensia şi U Cluj au marat istoria fotbalului românesc în câteva etape importante. Astfel cele două şi-au disputat primul titlu al Ligii I şi de asemenea s-au întâlnit şi în priam finală a Cupei României din istorie.  

Afla mai multe despre: u clujripensia,  

viewscnt
Articole similare