Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "U" Cluj suflă două puncte celor de la UTA Arad, pe final de meci. Veteranul Dorin Goga, eroul "studenţilor"

VIDEO | "U" Cluj suflă două puncte celor de la UTA Arad, pe final de meci. Veteranul Dorin Goga, eroul "studenţilor"galerie foto

Fotbal

Comentarii

"U" Cluj şi UTA Arad au încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-1), într-un meci restant contând pentru etapa a şasea din Liga a 2-a. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 11 prin Octavian, lovitura de graţie fiind dată de veteranul Dorin Goga, în minutul 86, din lovitură liberă.

În minutul 11, Melinte trimite o pasă lungă din apărare, Kay ratează intervenţia, trece pe sub minge, şi Octavian Ursu scapă singur în careu şi înscrie din 10 metri lateral dreapta la colţul lung, pe lângă Dur-Bozoancă. Ursu, fost jucător al Universităţii Cluj, ridică mâinile şi le cere scuze spectatorilor pentru gol.

Golul egalizator avea să vină în minutul 86. Veteranul Dorin Goga (35 de ani) a executat o lovitură liberă de la 20 de metri,  mingea îi trece printre piciorare lui Andrei Rus şi îl loveşte în călcâiul drept şi de acolo se duce pe centrul porţii, păcălindu-l pe Iacob, care plonjase în dreapta. 

În urma acestui rezulat, U Cluj se află pe locul 12, cu 17 puncte (14 meciuri), în timp ce UTA Arad este pe locul 2, cu 27 de puncte (12 meciuri).

VIDEO GOLURI


UTA Arad stă foarte bine în clasamentul Ligii 2, iar dacă se va impune în derby-ul cu Universitatea Cluj va urca pe primul loc în eşalonul secund.

”În momentul acesta cred că este cea mai bună echipă din Liga 2, pentru că are continuitate la nivelul lotului, la nivelul rezultatelor şi este foarte bine organizată defensiv.

Cred că UTA a făcut o strategie foarte bună. Şi-a păstrat cei mai buni jucători, şi-a adus cei mai buni jucători pe care i-a avut la Snagov.

Defensiv, este foarte bine organizată. Ştie exact ceea ce să facă atunci când nu are mingea. E o echipă care primeşte greu gol şi e foarte dificil să o desfaci”, a spus Falub la o conferinţă de presă.

Clujenii vin cu moral bun după meciul cu FCSB. Deşi au pierdut cu 1-0, acesţia au făcut un meci foarte bun din punct de vedere tactic. În etapa precedenta din Liga 2, ”şepcile roşii” s-au impus pe terenul formaţiei Pndurii Tg. Jiu.

De partea cealaltă, UTA Arad merge ceas. Are trei victorii consecutive în Liga 2, şi vânează prima poziţie, ocupată acum de CS Mioveni.

Afla mai multe despre: universitatea clujuta arad 

viewscnt
Articole similare