Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | U Craiova a spulberat-o pe Hermannstadt. Noul gazon de pe Oblemenco le-a purtat noroc oltenilor

VIDEO | U Craiova a spulberat-o pe Hermannstadt. Noul gazon de pe Oblemenco le-a purtat noroc oltenilor

Superliga

Comentarii

U Craiova a câştigat fără probleme meciul cu FC Hermannstadt din etapa a 17-a a Ligii 1, scor 4-0. Oltenii sunt acum pe locul 2, la trei puncte în spatele lui CFR Cluj. În schimb, sibienii rămân penultimii în clasament, cu 14 puncte.

U Craiova - FC Hermannstadt 3-0 (Bancu 39', Cicâldău 68', Viera - O.G. 76')

Final. 

Min. 76 - GOOOL!!! Viera marchează în proprie poartă, iar tabela de pe Oblemenco arată scor de neprezentare

Min. 68 - GOOOL!!! Cicâldău majorează diferenţa cu o super execuţie!

Min. 61 - Mihai Roman trece pe lângă 2-0. 

Min. 46 - A început repriza a doua. 

Min. 39 - GOOOL!!! Craiova deschide scorul prin Bancu!

Min. 27 - Cicâldău şi-a trecut şi el în cont o ocazie. 

Min. 23 - Gazdele trec din nou pe lângă deschiderea scorului. Luis Niţu trage un pic pe lângă poarta adversă.

Min. 14 - Prima ocazie a oltenilor. Tiago Ferreira loveşte mingea cu capul, dar aceasta se duce pe lângă poarta sibienilor. 

Min. 1 - A început meciul!

Echipele de start:

U Craiova: Popescu - Măţel, Tiago, Bălaşa, Bancu - Qaka, Cicâldău, Zakaric - Bărbuţ, Niţu, Baiaram
Rezerve: Marinescu, Vătăjelu, Vlădoiu, Acka, Ivanov, Roman, Fortes

Hermannstadt: Novo - Luchin, Viera, Stoica, Opruţ - L. Dumitriu, Offenacher,  De Castro Taira - David Caiado, Debeljuh, Buzan
Rezerve: Figuiredo, Tătar, Rimane, Buşu, Dâlbea, Vodă, Yazalde


Înaintea etapei a 16-a, U Craiova se afla pe locul al patrulea în Liga 1, cu 28 de puncte, la şase puncte de liderul CFR Cluj, iar FC Hermannstadt, pe 13, cu 14 puncte.

"Venim după un joc nu prea reuşit cu Târgovişte, în care am şi pierdut două puncte. Deci cuvântul de ordine ar fi victoria, sper să o obţinem. Indiferent de ce probleme avem, ne dorim victoria şi sper eu să o obţinem", a declarat antrenorul Universităţii Craiova, Victor Piţurcă, la conferinţa de presă.

În turul campionatului, FC Hermannstadt s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, împotriva Universităţii Craiova. Între timp, ambele echipe şi-au schimbat antrenorii. Victor Piţurcă i-a luat locul lui Corneliu Papură, în timp ce Costel Enache a fost înlocuit de Eugen Neagoe. Cei doi se trag din aceeaşi familie şi au lucrat mult timp împreună. Cu toate acestea, Piţurcă nu se teme de faptul că Neagoe îi cunoaşte stilul de a antrena.

"A uitat, vedeţi-vă de treabă, a trecut mult timp. A avut problemele lui, a antrenat pe cont propriu... A uitat. Ce să citim la Hermannstadt? E o echipă care vine şi se apără în propria jumătate, cu toată echipa, iar pe un contraatac, pe o fază fixă, încearcă să marcheze. Ăsta e jocul lor", a mai spus Piţurcă.

Eugen Neagoe nu va sta, însă, pe banca sibienilor, din cauza suspendării.

"Îmi pare rău că nu pot să fiu chiar lângă băieţi, pe bancă. Este şi primul joc oficial în care mă întâlnescu cu Victor Piţurcă ca adversar, mi-aş fi dorit să fiu pe bancă lângă băieţi.

Sunt aproape 200 de jocuri ca antrenor în prima ligă şi nu am fost niciodată eliminat în timpul jocului. Acum s-a întâmplat, dar o eliminare stupidă, pentru că eu am plecat de pe bancă, mă îndreptam spre vestiar şi arbitrul a venit şi mi-a arătat cartonaşul roşu. Nu i-am adus injurii, nu am vorbit  urât cu el, din ce ştiu eu nu poţi fi eliminat dacă pleci în timpul jocului de pe banca de rezerve. Şi eu trebuie să fiu mai atent de acum înainte.

Eu am primit două etape de suspendare, dar cei care au greşit la acest joc nu ştiu dacă au fost suspendaţi", a declarat Eugen Neagoe.

U Craiova - FC Hermannstadt, primul meci după schimbarea gazonului pe Oblemenco

Tehnicianul oltenilor s-a referit şi la starea noului gazon de pe stadionul Ion Oblemenco, arenă pe care U Craiova revine după două ce meciul cu Dinamo s-a jucat la Drobeta-Turnu Severin. "Gazonul, pentru perioada asta, că abia a fost montat şi cu ploile astea, arată excelent. Deci gazon avem, ne mai trebuie ce? Echipă şi goluri. Acest gazon a costat 279.000 de euro, cu transport cu tot", a adăugat Piţurcă.

Nu rataţi meciul U Craiova - FC Hermannstadt, duminică, de la 19:30, în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe site-ul telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare