Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | U Craiova - Botoşani 2-1. Oltenii încă speră la titlu, dar au trăit cu emoţii pe finalul partidei. Dan Nistor, gol superb

VIDEO | U Craiova - Botoşani 2-1. Oltenii încă speră la titlu, dar au trăit cu emoţii pe finalul partidei. Dan Nistor, gol superb

Superliga

Comentarii

CS Universitatea Craiova a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa FC Botoşani, într-o restanţă din etapa a III-a a play-off-ului Ligii I. Partida trebuia să aibă loc la 12 iunie, dar a fost amânată după ce medicul echipei FC Botoşani a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Clasamentul play-off-ului este următorul: CFR Cluj - 36 de puncte, CSU Craiova - 32 de puncte, FCSB - 27 de puncte, Astra Giurgiu - 25 de puncte, Gaz Metan Mediaş - 25 de puncte şi  FC Botoşani - 24 de puncte.

VIDEO U Craiova - Botoşani 2-1 (D. Nistor 31, Koljic 72 / Dugandzic 88)

Echipele de start:

  • U Craiova: Pigliacelli - Vlădoiu, Acka, Bălaşa, Bancu - Nistor, Mateiu, Cicâldău - Ivan, Koljic, Mihăilă
  • L. Popescu, Vătăjelu, Cosic, Ivanov, Baiaram, Bărbuţ, Gustavo, L. Niţu
  • Botoşani: E. Pap - Haruţ, Chindriş, Şeroni, Ţigănaşu - E. Florescu, E. Papa - Aşkovski, Keyta, Ofosu - Dugandzic
  • Rezerve: Fili, Cîmpanu, Carlone, Patache, Ebenhofer, Holzmann, Baxevanos, Hankic

Min. 90+5 Finalul partidei!

Min. 89 GOOOOL FC Botoşani! Moldovenii revin în meci prin golul lui Dugandzic, care l-a învins cu o lovitură de cap pe Pigliacelli. 

Min. 72 GOOOOL U Craiova! Koljic marchează din faţa porţii pentru 2-0 din centrarea perfectă a lui Vlădoiu. 

Min. 69. Ofosu pătrunde din lateral şi trage puţin pe lângă poartă.

Min. 52 Ce ocazie pentru FC Botoşani! Florescu prinde un şut de zile mari de la 30 de metri, dar mingea loveşte bara. 

Min. 46 A început repriza secundă. 

Min. 45+1 Finalul primei reprize.

Min. 45+1 Nistor oferă o nouă pasă superbă, dar Mihăilă trage în portarul advers.

Min. 34 O nouă ocazie pentru U Craiova! Ivan i-a pasat în interiorul careului lui Cicâldău, care a şutat la colţul lung, dar mingea a lovit bara. 

Min. 31 GOOOOOL U Craiova! Dan Nistor îşi driblează un adversar şi trage cu piciorul stâng din afara careului pentru 1-0. 

Min. 9 Acka reia cu capul spre poarta lui Pap, din centrarea lui Cicâldău venită din corner, dar portarul Botoşaniului respinge mingea. 

Min. 1 A început partida.

Este momentul adevărului pentru U Craiova, care, în cazul în care câştigă meciul cu Botoşani, se apropie la patru puncte de liderul CFR Cluj, chiar înaintea meciului direct de duminică. Cum FCSB a obţinut un singur punct în cele două meciuri jucate după reluarea Ligii 1 şi a rămas la nouă puncte în spatele liderului, U Craiova pare să fie singura echipă care îi mai poate pune probleme CFR-ului în acest play-off. Oltenii au 29 de puncte şi ocupă locul secund, iar un succes nu doar că i-ar apropia de CFR Cluj, ci le-ar asigura şi un avans liniştitor faţă de FCSB. Vicecampioana a obţinut un singur punct în cele două meciuri disputate după reluarea Ligii 1 şi are 27 de puncte cu şase etape înainte de final.

FC Botoşani - învinsă acasă de CFR Cluj, cu scorul de 2-0, în primul meci jucat după reluarea campionatului - este ultima în play-off, cu 24 de puncte. Dar o victorie pe Ion Oblemenco ar duce-o pe echipa lui Croitoru direct pe locul al patrulea, la egalitate cu FCSB.

Misiunea va fi însă extrem de complicată pentru formaţia moldavă, care nu a reuşit să o învingă pe U Craiova în cele două meciuri din sezonul regulat. Meciul din tur, disputat la Botoşani, s-a încheiat 1-1, pentru ca U Craiova să câştige meciul de acasă, scor 3-1.

U Craiova - Botoşani, LIVE VIDEO, ora 20:00, Telekom Sport 1

Nu rataţi U Craiova - FC Botoşani, marţi, de la 20:00, în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe site-ul telekomsport.ro. La finalul partidei, toate reacţiile după meciul din Bănie se văd, de asemenea, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: u-craiova 

viewscnt
Articole similare