Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | U Craiova - Gaz Metan 2-1. Cu oltenii nu e de glumit! Universitatea e lider temporar în playoff

VIDEO | U Craiova - Gaz Metan 2-1. Cu oltenii nu e de glumit! Universitatea e lider temporar în playoff
Comentarii

U Craiova a trecut de Gaz Metan cu scorul de 2-1. Cicâldău şi Mihăilă au marcat golurile unui succes extrem de important pe gruparea olteană. Craiova urcă, temporar, pe primul loc în clasamentul play-off-ului.

Universitatea Craiova a început cu dreptul play-off-ul şi a urcat pe primul loc în clasamentul până la meciul CFR-ului cu Astra. startul partidei cu Gaz Metan a fost abrupt. Ivan a obţinut o lovitură de la 11 metri după trei minute de joc, iar Cicâldău nu a iertat de la punctul cu var. Peste doar cinci minute, s-a dat din nou penalty - Pereira l-a faultat pe Buş în careu. Marius Constantin a marcat pentru a opta oară în acest sezon.

Craiova a învins-o pe Gaz Metan Mediaş cu 2-1 şi urcă, temporar, pe primul loc în clasamentul play-off-ului.Mihăilă a readus-o pe Craiova în avantaj, cu o execuţie frumoasă, după o centrare a lui Nistor. În partea a doua, ambele echipe au trecut pe lângă gol. Ivan a reluat peste dintr-o poziţie excelentă, iar Craiova putea să plătească în prelungiri. Şutul lui Cardoso s-a dus puţin peste, iar oltenii au câştigat cu 2-1.

U Craiova - Gaz Metan 2-1 (Cicâldău 3  pen, Mihăilă 27/ M. Constantin 9 pen)

Echipele de start: 

U Craiova: Pigliacelli - Vlădoiu, Tiago Almeida, Acka, Bancu - Mateiu, Nistor, Cicâldău - Ivan, Koljic, Mihăilă
Rezerve: L. Popescu, Vătăjelu, Măţel, Dielna, Qaka, Niţu, Al. Popescu

Gaz Metan: Batista - Butean, M. Constantin, Larie, Velisar - Ely Fernandes, Droppa, Fofana - Ciocan, Popa, Buş
Rezerve: Popa, Chamed, Trif, Drăghici, Th. Nielsen, Roşu, Cardoso


Final de meci. Victorie pentru U Craiova, care temporar trece pe prima poziţie

Min 91: Ocazie uriaşă pentru Gaz Metan. Cardoso a fost la un pas de egalare

min 63. Gaz Metan cere lovitură de la 11 metri

Min 53. Ocazie imensă Andrei Ivan! Centrare bună a lui Mihăilă, iar vârful Craiovei trimite peste poartă din poziţie excelentă.

Min 51. Şut de la distanţă al lui Bancu, mingea ocoleşte poarta lui Batista

Min 46. A început repriza secundă

Pauză în Bănie. U Craiova conduce cu scorul de 2-1, după golurile marcate de Cicâldău şi Mihăilă. Constantin a punctat pentru oaspeţi

Min 45. Şansă pentru oaspeţi. Pigliacelli reţine cu emoţii reluarea pe spate a lui Sergiu Buş

Min 37. Ocazie pentru Craiova. Koljic îl depăşeşte uşor pe Marius Constantin, întoarce spre Ivan, dar şutul acestuia trece puţin pe lângă poartă

Min 27. GOOOOOL Craiova! Mihăilă plonjează şi punctează printr-o lovitură de cap excelentă. Oltenii trec din nou în avantaj!

Edward Iordănescu urmăreşte meciul din tribună

Min 22. Ocazie pentru Craiova. Şut bun al lui Bancu, dar oltenii bifează doar un corner. La faza imediat următoare, Acka trage de la distanţă, pe lângă poartă

Min 9. GOOOOOOL Gaz! Marius Constantin transformă lovitura de la 11 metri şi marchează al 8-lea său gol în actuala stagiune

Min 8. Penalty pentru Gaz Metan. Sergiu Buş se descurcă excelent şi obţine o lovitură de la 11 metri. Feşnic vede fault la contactul dintre Buş şi Almeida

Min 3. GOOOOOOL Craiova! Cicâldău transformă lovitura de pepdeasă!

Min 2. Penalty pentru U Craiova. Andrei Ivan este faultat în careu de Velisar


Oltenii lui Corneliu Papură debutează în play-off pe teren propriu cu Gaz Metan. Echipa lui Edi Iordănescu e la prima participare în această fază a Ligii 1, dar nu e ultima în clasamentul play-off-ului. U Craiova a jucat un fotbal total ofensiv de la plecarea lui Victor Piţurcă din Bănie, cu Papură pe bancă, şi s-au aprins din nou speranţele pentru titlu. Totuşi, oltenii au pierdut cu CFR Cluj în ultima partidă din sezonul regulat, 0-2.

De partea cealaltă, Gaz Metan a bătut-o pe Dinamo în ultima etapă a sezonului regulat, victorie care i-a asigurat biletele pentru prima participare în play-off-ul Ligii 1. Sărbătoarea a fost una mare la Mediaş şi rămâne de văzut dacă elevii lui Edi Iordănescu vor reveni la timp cu picioarele pe pământ.

U Craiova - Gaz Metan, duminică, de la ora 19:15, LIVE VIDEO pe Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro

În ultima partidă din sezonul regulat, tot în Bănie, U Craiova a învins-o pe Gaz Metan cu 3-1, în prima etapă din 2020. În ultimele cinci partide directe dintre olteni şi ardeleni, Craiova a câştigat de trei ori, Gaz Metan o dată şi o partidă s-a terminat la egalitate.

Afla mai multe despre: u craiovagaz metanliga 1 

viewscnt
Articole similare