Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO U Craiova, ironizată de Basarab Panduru. Replică savuroasă pentru olteni şi capitolul la care FCSB a făcut diferenţa: "A fost perfect"

VIDEO U Craiova, ironizată de Basarab Panduru. Replică savuroasă pentru olteni şi capitolul la care FCSB a făcut diferenţa: "A fost perfect"

Superliga

Comentarii

Expertul Telekom Sport, Basarab Panduru, a analizat derby-ul FCSB - U Craiova 4-1. Oltenii au fost ironizaţi pentru o primă repriză slabă, iar vicecampionii au fost lăudaţi pentru jocul prestat.

VIDEO | FCSB - U Craiova 4-1 (Oaidă 23, 57, Tănase 79, Man 84 / Bărbuţ 45)

U Craiova a dat ultimele semne de viaţă pe Arena Naţională în minutul 45, atunci când a marcat. Totuşi, din acel punct doar FCSB a mai existat pe teren: "FCSB a demolat Craiova. Craiova în prima repriză, după vreo 30 de minute, am crezut că nu a înţeles dacă meciul e fără stectatori sau s-a amânat defintiv, că practic nu a venit. Nu a fost pe teren în primele 30 de minute. Golul ăla pe finalul reprizei te-a cam păcălit, că ai zis că e gol la momentul potrivit, intri cu 1-1 la pauză şi vezi ce se întâmplă. 

Mi s-a părut nu neapărat erau lipsiţi de concentrare, dar nepregătiţi pentru acest meci. Altă dată parcă aveau viteză. S-ar putea şi datorită faptului că FCSB, din punctul de vedere al pressingului, în prima repriză, a fost perfectă", a declarat expertul Telekom Sport, după meci.  

În faţa a 55.000 de scaune goale pe Arena Naţională, roş-albaştrii au deschis scorul la mijlocul primei reprize. Pigliacelli a gafat, Coman a dat bară, dar Oaidă s-a aflat la locul potrivit şi a avut de îndeplinit o simplă formalitate. Imediat, Coman putea dubla avantajul echipei lui Vintilă, dar a ratat de puţin poarta. Oltenii au relansat meciul în finalul primei reprize. Bărbuţ a marcat din centrarea lui Nistor.

Imediat după ieşirea de la cabine, Oaidă a făcut dubla şi i-a readus pe roş-albaştri în avantaj. Universitatea putea reveni încă o dată în meci, dar bara i-a refuzat în două rânduri primul gol lui Baiaram din acest sezon. FCSB a mizat pe contraatac în finalul partidei şi a fost răsplătită. Florin Tănase a făcut 3-1, iar după alte cinci minute Man a marcat şi el pentru echipa lui Vintilă. S-a terminat 4-1 pentru FCSB care a egalat-o pe Universitatea în clasament şi a urcat pe poziţia a doua datorită golaverajului.

Afla mai multe despre: basarab pandurufcsb u craiovafcsbu craiovavideo fcsb u craiova 

viewscnt
Articole similare