Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | U Craiova - Sepsi 0-1. Scaunul lui Papură se clatină! A treia înfrângere pentru olteni în 7 zile

 VIDEO | U Craiova - Sepsi 0-1. Scaunul lui Papură se clatină! A treia înfrângere pentru olteni în 7 zile

Superliga

Comentarii

U Craiova a pierdut al treilea meci în decurs de 7 zile. De această dată, oltenii s-au înclinat pe teren propriu, 0-1 în faţa formaţiei Sepsi Sf. Gheorghe

Când a fost adus pe banca lui Sepsi, Csaba Laszlo părea un nume interesant, dar cunoscut mai mult microbiştilor din Scoţia decât celor din România. La scurt timp de la sosirea în România, tehnicianul lui Sepsi a reuşit să impresioneze şi să se facă destul de bine cunoscut şi în fotbalul de la noi. 

Neînvins pe banca tehnică a noii sale formaţii, Laszlo lasă impresia unui tehnician care ştie ce face. Echipa sa este printre cele mai bine organizate din Liga 1, chiar dacă are o sumedenie de nume noi în sezonul care abia a început. Organizarea nu este însă totul. O disciplină de sorginte britanică, multă agresivitate şi cu siguranţă o atitudine pozitivă. Cam aşa a reuşit Sepsi să treacă de primele 5 meciuri ale sezonului fără înfrângere. Prima victorie a venit abia astăzi, la Craiova, în faţa unei formaţii de Cupe Europene. Karanovic a fost cel care a făcut diferenţa, printr-un lob superb, peste portarul gazdelor, Mirko Pigliacelli.

Csaba Laszlo a fost doar în tribună la acest meci, întrucât fostul tehnician de la Hearts a fost suspendat. Paradoxal, aşa a venit şi prima victorie. 

S-a strigat din nou ”Demisia” pe Ion Oblemenco

Craiova arată destul de rău în acest moment. Evident, vorbim despre echipa de fotbal, nu de splendidul oraş din Bănie. Echipa lui Papură a pierdut cu Sepsi, ceea ce înseamnă că Universitatea se află la cea de-a treia înfrângere consecutivă în decurs de 7 zile. 

Sigur, Papură nu este singurul responsabil. Echipa sa suferă la multe capitole, dar poate cel mai important dintre ele este amplitudinea lotului. Craiova nu-şi permite să facă ceea ce face CFR, iar Papură nu poate menaja în campionat jucători aşa cum o face Dan Petrescu. 

După înfrângerea de la Hermannstadt şi insuccesul de astăzi cu Sepsi, fanii şi-au pierdut răbdarea. Din minutul 80 s-a scandat minute în şir ”demisia” pe stadionul Ion Oblemenco, iar scaunul lui Cornel Papură începe într-adevăr să scârţâie. 

 

LIVE VIDEO Craiova - Sepsi 0-1 (Karanovic 81)

Echipele de start:

  • CRAIOVA: Pigliacelli - Borta, Kelic, Acka, Bancu - Ivanov, Qaka, Cicâldău - Bărbuţ, Roman, Constantin
  • Rezerve: Popescu, Hreniuc, Vătăjelu, Mihăilă, Alex Ioniţă, Mateiu, Fortes
  • SEPSI: Fejer - Radoslav, Barisic, Tincu, Konongo - Vaşvari - Andrezly, I. Fulop, Flores, Carnat - Dumiter
  • Rezerve: Moldovan, Bouhenna, Ştefan, Kilyen, Karanovic, Safranko

Meciul se încheie cu victoria lui Sepsi, scor 1-0. 

Fanii Craiovei strigă DEMISIA. Sepsi poate obţine prima victorie a sezonului

Min 81. GOOOOL Sepsi!!! Karanovic marchează superb peste Pigliacelli. Acka, eroare monumentală!

Min 77. Ocazie pentru olteni! Mihailă trage din flancul stâng, portarul Fejer respinge

Min 72. Ocazie Craiova! Fortes reia cu capul, dar Fejer e atent şi reţine

Min 60. Schimbare la olteni. Intră Mihăilă, iese Constantin

Min 55. Ocazie Craiova! Bărbuţ apare la finalizare în locul lui Mihai Roman, reia periculos, dar portarul oaspeţilor are noroc. O centrare foarte bună a lui Borţa din partea dreapta. 

Min 50. Oaspeţii trec pe lângă gol. În prim plan, Vaşvari

Min 46. Start în repriza secundă

Pauză pe Ion Oblemenco. 0-0 între Craiova şi Sepsi

Min 41. Ocazie Sepsi! Carnat nu reuşteşte să controleze o minge în careu şi ratează şansa deschiderii scorului

Min 38. Degajare a lui Pigliacelli, Dimitrov respinge la întâmplare şi Roman trage de la 25 de metri, fără probleme pentru portarul oaspeţilor

Min 34: Sespi reclamă un penalty la aceasta fază

Min 30. Ocazie Craiova! Renato Kelic reia din 7-8 metri cu capul, dar mingea ocoleşte poarta lui Fejer

Min 25. Prima schimbare: iese Dumiter, intră Safranko la Sepsi

Min 20. Ocazie Craiova!! Tânărul Constantin prinde un şut sănătos, dar portarul Fejer reuşeşte să intervină şi să respingă mingea

Min 16. Prima şansă la poarta oaspeţilor. Borţa centrează periculos, dar Barisic intervine in extremis

Min 1. Start de meci la Craiova


LIVE VIDEO | U Craiova - Sepsi, duminică, de la 18:00, la Telekom Sport 1

Perioada recentă a fost una extrem de grea pentru echipa antrenată de Corneliu Papură. S-a calificat in extremis, la loviturile de departajare, din "dubla" cu Debrecen, dar din cauza incidentelor au fost nevoiţi să joace doar cu copii pe stadion în partida cu AEK Atena, pierdută cu scorul de 0-2, astfel şansele oltenilor la calificare au scăzut considerabil şi au o misiune aproape imposibilă în Grecia. La toate cele întâmplate se mai adaugă şi înfrângerea din etapa trecută, 1-2 cu Hermannstadt, prima din acest sezon pentru olteni. 

Cu nouă puncte în patru etape, oltenii revin pe teren propriu şi fanii revin şi ei în tribune. Chiar dacă jucătorii sunt ceri care trebuie să se revanşeze în faţa lor pentru ultimele rezultate, este de datorita "leilor" din tribune să îşi încurajeze favoriţii spre victorie. 

LIVE VIDEO | U Craiova - Sepsi, duminică, de la 18:00, la Telekom Sport 1

De cealaltă parte, Sepsi a continuat aşa cum a început campionatul. Patru egaluri din patru meciuri are echipa lui Csaba Laszlo, marcând doar trei goluri şi primind tot trei.

În cele două partide din play-off-ul sezonului trecut, Craiova a câştigat ambele meciuri cu acelaşi scor, 1-0. 

Afla mai multe despre: u craiovasepsiliga 1 

viewscnt
Articole similare