Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | U Craiova şi-a prezentat echipamentele pentru noul sezon. Cum arată tricourile în care oltenii promit să ia titlul: "Sunt destul de frumoase"

VIDEO | U Craiova şi-a prezentat echipamentele pentru noul sezon. Cum arată tricourile în care oltenii promit să ia titlul: "Sunt destul de frumoase"galerie foto
Comentarii

Universitatea Craiova şi-a prezentat noile echipamente pentru sezonul 2019/2020. La conferinţă au participat jucătorii Mihai Roman şi Mirko Pigliacelli.

"Avem tricouri destul de frumoase, zic eu, sperăm să le purtăm cu mândrie, să purtăm cu mândrie tricoul Universităţii Craiova, să fim şi să avem cât mai mari succese în el. Sper să fie tricourile de campioni, să avem evoluţii cât mai bune în ele şi să luăm măcar un trofeu anul acesta. La fel ca-n sezonul trecut, vor fi aceleaşi echipe care se vor bate acolo sus, CFR, Steaua, Viitorul" , a declarat Mihai Roman.

"La dorinţa unor suporteri, care sunt în zona designului, a fost puţin personalizată scrierea în sensul că vârfurile cifrelor verticale au o terminaţie ca un vârf de spadă, inspiraţia fiind la recomandarea suporterilor spada leului de pe sigla clubului Universitatea Craiova" , a declarat Marcel Popescu.

"Şi pentru mine sunt tricouri foarte bune, am probat, este bun tricoul. Când văd un copil care vrea tricoul, îl dau. Toţi vin la stadion să vadă meciul. Acesta este tricoul în care devenim campioni" , a spus Mirko Pigliacelli.

Afla mai multe despre: craiovamarcel popescu 

viewscnt
Articole similare