Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | U Craiova, victorie clară în ultimul amical din această iarnă. Concluziile lui Papură: "Ne-am pregătit serios"

VIDEO | U Craiova, victorie clară în ultimul amical din această iarnă. Concluziile lui Papură: "Ne-am pregătit serios"
Comentarii

Universitatea Craiova a învins, vineri, cu scorul de 3-1 (2-0), echipa MFK Karvina, locul 15, penultimul, în prima ligă cehă, în ultimul meci amical disputat de formaţia olteană în cantonamentul din Antalya.

Au marcat: Ivan '5 şi '79, Roman '30 / Milan '47.

Pentru echipa română au jucat următorii fotbalişti: Pigliacelli - Martici, Ciosici, Acka, Vătăjelu - Nistor, Mateiu, Cicâldău - A. Ivan, M. Roman, Mihăilă (Bărbuţ, '73).

La finalul partidei, tehnicianul oltenilor a vorbit despre acest meci amical şi în general despre stagiul de pregătire susţinut de echipa sa: "Un meci de pregătire, nimic altceva. Important este că am terminat fără accidentaţi. Nu este foarte important rezultatul din punctul meu de vedere. Am avut obictive o pregătire cât mai bună din punct de vedere fizic, tehnic, tactic. În mare parte a lui ne-am pregătit bine, serios. Trebuie să fim gata pentru începerea campionatului. Toţi cei care au evoluat, au evoluat bine. Andrei Ivan este un jucător care poate evolua oriunde pe cele trei posturi. Are o calitate foarte bună şi poate să dea goluri indiferent că joacă în dreapta, în stânga sau în zona centrală"

U Craiova joacă vineri, 31 ianuarie, împotriva celor de la Gaz Metan Mediaş. Meciul va începe la ora 20:00 şi va fi în direct la Telekom Sport 1. 

Afla mai multe despre: u craiovapapura,  

viewscnt
Articole similare