Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | UEFA l-a asigurat pe Burleanu că meciul Islanda - România se va juca pe un gazon bun: "Vor trimite o echipă care să-i sprijine pe islandezi!"

VIDEO | UEFA l-a asigurat pe Burleanu că meciul Islanda - România se va juca pe un gazon bun: "Vor trimite o echipă care să-i sprijine pe islandezi!"
Comentarii

Răzvan Burleanu s-a asigurat că meciul Islanda - România, din semifinala play-off-ului Ligii Naţiunilor, se va disputa în condiţii bune din punct de vedere al suprafeţei de joc. Preşedintele FRF a dezvăluit, în cadrul unei conferinţe de presă, că a discutat cu reprezentanţii UEFA, care l-au asigurat că vor trimite o echipă în inspecţie, care să-i ajute pe nordici să aducă gazonul la standarde cât mai bune pentru jocul din martie.

Giorgio Marchetti, secretarul general al UEFA, l-a asigurat pe Burleanu că gazonul din Islanda se va prezenta în condiţii optime de joc la ora partidei cu România. Şeful de la Casa Fotbalului spune că, în acest moment, gazonul este acoperit cu o prelată pentru a facilita încălzirea suprafeţei de joc.

"Săptămâna trecută am avut o întâlnire cu secretarul general al UEFA, Giorgio Marchetti, pe care l-am informat de această temere a noastră, că gazonul nu va corespunde la ora jocului. M-a asigurat că UEFA va trimite o echipă care să îi sprijine pe islandezi, astfel încât să ne asigurăm că gazonul se va prezenta în condiţii optime. În momentul de faţă, gazonul este acoperit cu o prelată, astfel încât să se treacă la o procedură de încălzire a suprafeţei de joc, cu tuburi de apă caldă", a spus Răzvan Burleanu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Islanda - România, pe 26 martie, pentru calificarea la Euro 2020

Naţionala României, sub comanda noului selecţioner Mirel Rădoi, va înfrunta Islanda pe 26 martie, în deplasare, în semifinala play-off-ului Ligii Naţiunilor. Dacă îi înving pe nordici, tricolorii vor juca împotriva câştigătoarea din cealaltă semifinală, Bulgaria - Ungaria, pentru un loc în grupele Euro 2020. România organizează, de altfel, meciuri la turneul final care va fi găzduit în mai multe ţări: trei din grupe şi o optime de finală.

Afla mai multe despre: burleanuromania islandaeuro 2020 

viewscnt
Articole similare