Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Uhrin după succesul cu FCSB: ”Suntem trişti că nu mai jucăm contra lor!” Care este obiectivul lui Dinamo de aici înainte

VIDEO Uhrin după succesul cu FCSB: ”Suntem trişti că nu mai jucăm contra lor!” Care este obiectivul lui Dinamo de aici înainte

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), formaţia FCSB, în etapa a XXV-a a Ligii I. FCSB a evoluat în inferioritate numerică din finalul primei reprize.

La finalul partidei, Duşan Uhrin părea într-adevăr un antrenor fericit. Cu atât mai fericit cu cât el şi elevii săi au produs o mare bucurie fanilor:

”Am câştigat împotriva FCSB-ului, un meci important. Am făcut mulţi oameni fericiţi şi asta e de asemenea important. Nu putem spune că am salvat sezonul. Pentru noi este vital de aici încolo să câştigăm Cupa României. Mă bucur pentru Sin că a marcat, a jucat foarte bine.

I-am văzut pe băieţi la antrenament şi era logic să fac ceea ce am făcut. Ultimul meci a fost complicat şi ştiu că Lazăr este un jucător bun. Dar atunci a fost ce a fost cu acea eliminare. Sper că va fi şi mai bun de aici încolo.

Suntem trişti că nu mai jucăm împotriva FCSB. Aceste meciuri sunt bune pentru toată lumea, pentru fani, pentru echipe, pentru televiziuni, presă etc.” a declarat după meci, antrenorul ceh al echipei Dinamo Bucureşti.

Afla mai multe despre: duşan uhrindinamo 

viewscnt
Articole similare