Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Uhrin, extrem de supărat pe jucătorii lui Dinamo: "Am făcut greşeli mari. E imposibil să iert, nu înţeleg!"

VIDEO | Uhrin, extrem de supărat pe jucătorii lui Dinamo: "Am făcut greşeli mari. E imposibil să iert, nu înţeleg!"

Dinamo București

Comentarii

Dusan Uhrin (52 de ani) s-a declarat extrem de supărat pe fotbaliştii săi, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Sepsi (vineri, 20:30, Telekom Sport 1). Antrenorul "câinilor" şi-a certat jucătorii pentru greşelile pe care le-au făcut la meciul cu FC Hermannstadt, pe care Dinamo l-a pierdut în deplasare, 2-4. Tehnicianul din Cehia a spus că vrea mai mult de la fiecare fotbalist din vestiarul lui Dinamo.

Uhrin nu mai vrea ca Dinamo să piardă meciuri în deplasare. Acum, Dinamo joacă pe teren propriu, contra lui Sepsi, iar "câinii" vor avea un nou meci foart greu, spune Uhrin. "Avem obişnuinţa de a pierde în deplasare. Nu înţeleg acest lucru, de asemenea nu am alergat mult. Am fost furios pe jucători, pentru că nu mai putem juca astfel. Vom vedea ce se va întâmpla mâine, avem încă un meci greu. Sepsi a început să joace bine.

Sunt supărat pe jucători, pentru că nu am luptat mult şi trebuie să alergăm mai mult. (n.r. - Care a fost principala problemă pentru care Dinamo a pierdut meciurile?) Trebuie să întrebaţi jucătorii. Eu chiar nu ştiu. Am făcut greşeli, nu chiar multe, dar greşeli mari şi îmi este imposibil să iert aceste greşeli. Am alergat la fel de mult precum cei de la Hermannstadt, dar vreau mai mult de la jucătorii mei. Pentru mine nu este suficient"
, a spus Dusan Uhrin, joi, la conferinţa de presă.

Dinamo - Sepsi se joacă vineri, de la ora 20:30, în etapa a 21-a din Liga 1, în direct pe Telekom Sport 1.

Înainte de meciul cu Sepsi, Dinamo se află pe locul opt în clasamentul  din Liga 1, cu 28 de puncte, în timp ce Sepsi ocupă poziţia a noua, cu 22 de puncte. "Câinii" speră la calificarea în play-off şi sunt la două puncte distanţă de locul şase, prima poziţie care asigură calificarea în lupta pentru titlu.

Afla mai multe despre: dusan uhrindinamofurievideo 

viewscnt
Articole similare