Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Ultima filmare cu Diego Maradona în viaţă: ”Este sfâşietoare” Un vecin a surprins imaginile

VIDEO | Ultima filmare cu Diego Maradona în viaţă: ”Este sfâşietoare” Un vecin a surprins imaginile

Special

Comentarii

Ultima filmare cu Maradona a apărut pe internet. Unul dintre vecinii lui Maradona a urcat pe reţele de socializare un filmuleţ făcut în urmă cu două săptămâni, când legendarul argentinian se întoracea de la spital după ce suferise o operaţie pe creier.

Unul dintre vecinii lui Maradona a reuşit să-l surprindă pe argentinian când se întoracea de la spital la locuinţa sa din Tigre, la periferia capitalei Buenos Aires. Este ultima filmare în care fostul mare fotbalist apare, înainte să moară.

Ultima filmare cu Maradona. Slăbit, a avut nevoie de ajutor pentru a se deplasa

Imaginile au fost surprinse în urmă cu aproximativ două săptămâni, după ce Maradona a fost externat. Legendarul fotbalist a suferit o intervenţie medicală pe creier, din cauza unui hematom şi a stat internat pentru aproximativ o săptămână. Ulterior, medicii i-au permis să-şi continue acasă recuperarea.

Maradona a ales să meargă la casa pe care o avea în Tigre, la periferia oraşului Buenos Aires. Aici a fost filmat de unul dintre vecinii săi, în timp ce se deplasa spre uşa casei. Maradona era însoţit de patru persoane şi două dintre ele îl ajutau să se deplaseze.

Chiar şi aşa, Maradona a găsit energie să o salute pe fetiţa vecinilor, cea care l-a strigat: ”Salut, Diego!” Fetiţa a fost apoi încântată de răspunsul vecinului ei: ”Maradona m-a salutat!”

”Ultima filmare cu Maradona este sfâşietoare”, au titrat cei de la Mirror.

Diego Maradona a murit pe 25 noiembrie, în jurul prânzului, după ce a suferit un atac de cord. Medicii de pe ambulanţă au încercat să-l resusciteze, însă n-au mai putut face nimic. În dimineaţa acelei zile, Diego Maradona le-a transmis apropiaţilor că nu se simte prea bine.

viewscnt
Articole similare
VIDEO FABULOS Executia anului in lume. Budescu, gol direct de la vestiare cu piciorul stang