Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ultimele detalii despre starea de sănătate a Cristinei Neagu: ”Vor fi dureri grele... Genunchiul este inflamat”

VIDEO | Ultimele detalii despre starea de sănătate a Cristinei Neagu: ”Vor fi dureri grele... Genunchiul este inflamat”

Handbal

Comentarii

Cristina Neagu s-a întors, luni, în ţară. Cea mai bună handbalistă a lume a fost în Belgia, pentru a se recupera după accidentarea suferită la genunchiul drept.

”Operaţia în sine nu a fost foarte grea, dar primele zile au fost  destul de grele şi doar cine a trecut prin asta poate să înţeleagă ce se întâmplă. Cu siguranţă de acum încolo toată concentrarea mes este pe recuperare, vor fi şi momente grele, măcart ştiu încotro mă îndrept.

Sunt şi momente grele, sunt şi dureri dar fac parte din acest proces. Eu sunt pregătită psihic să înfrunt tot ceea ce urmează. Sunt fercitiă că am scăpat de ceea ce era foarte greu, operaţia şi abia aştept să mă ocup de recuperare.

Genunchiul este inflamat, dureri doar sunt primele zile după operaţie. este nromal să mă simt aşa. În mod normal este vorba de 6-7 luni. Acum diferă de fiecare om. Eu sper ca în vară să pot începe pregătirea”, a spus Cristina Neagu la sosirea în ţară.

Cristina Neagu şi-a rupt ligamentul încrucişat anterior, la genunchiul drept, în timpul meciului cu Ungaria de la Euro 2018. Era minutul 52 al partidei când Neagu a suferit ruptura şi s-a prăbuşit pe parchet de durere.

Afla mai multe despre: handbal feminincristina neaguaccidentare neagu 

viewscnt
Articole similare