Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ultimele informaţii despre meciul Islanda - România! Ce probleme ar putea fi la ora partidei: "Urmărim cu mare atenţie deciziile"

VIDEO | Ultimele informaţii despre meciul Islanda - România! Ce probleme ar putea fi la ora partidei: "Urmărim cu mare atenţie deciziile"

Echipa națională

Comentarii

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a oferit o nouă replică în privinţa condiţiilor de disputare a meciului Islanda - România.

UEFA a confirmat că meciul României cu Islanda se va juca pe 26 martie, pe arena „Laugardalsvöllur” din Reykjavík, în ciuda insistenţelor FRF de a muta partida pe teren neutru, din cauza condiţiilor meteo infernale.

Într-o perioadă a anului în care terenurile din Islanda sunt îngheţate, din cauza gerului, naţionala lui Mirel Rădoi va trebui să evolueze în Islanda pe singurul stadion omologat de UEFA, unul care, însă, nu beneficiază de sistem de încălzire. Organizatorii au în plan folosirea unor prelate şi a unor ţevi cu apă caldă pentru a asigura un gazon practicabil la ora meciului: "Săptămâna trecută, suprafaţa de joc era acoperită de un strat de zăpadă. Informaţiile pe care iarăşi le avem din partea islandezilor este că pe 1 februarie se va monta o prelată specială, astfel încât să protejeze suprafaţa de joc. Urmărim foarte atent acest subiect, la fel cum urmărim cu foarte mare atenţie şi deciziile din tabăra islandeză", a declarat preşedintele FRF.  

Meciurile din semifinalele play-off-ului se vor disputa pe 26 martie, atunci când România se va deplasa în Islanda. Finala, care se va disputa în Ungaria sau Bulgaria, va avea loc pe 31 martie. Turneul final al Campionatului European este programat în perioada 12 iunie - 12 iulie 2020.

 

Afla mai multe despre: razvan burleanustadion islanda romaniapreliminarii euro 2020islanda romania 

viewscnt
Articole similare