Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ultimele mutări din fotbalul românesc l-au surprins pe Andone! "E o sumă foarte mare!" Marele minus al alegerilor făcute de Stanciu şi Mitriţă

VIDEO | Ultimele mutări din fotbalul românesc l-au surprins pe Andone! "E o sumă foarte mare!" Marele minus al alegerilor făcute de Stanciu şi Mitriţă

Superliga

Comentarii

Ioan Andone a vorbit despre ultimele mişcări de trupe din fotbalul românesc. Stanciu a ajuns la Al Ahli, Mitriţă urmează să semneze cu New York City, în timp ce Craiova l-a adus pe Carlos Fortes de la Gaz Metan.

Managerul celor de la Voluntari spune că suma încasată de Craiova e una spectaculoasă, chiar dacă oltenii au renunţat la golgheterul momentului din Liga 1.

Totuşi, Andone se teme că Mitriţă (New York City) şi Stanciu vor ieşi din circiutul echipei naţionale după ce au ales destinaţii exotice.

"Am văzut că Mediaşul nu-l mai vrea pe Fortes, Steaua până la urmă l-a luat pe Hora şi a renunţat la el, deci sunt mişcări.

Până la urmă, Mitriţă era unul dintre cei mai buni jucători ai campionatului intern, unul dintre golgheterii campionatului, o sumă foarte mare pentru campionatul românesc, să transferi la ora actuală un jucător român, dar nu ştiu cum mai vine la echipa naţională.

La fel şi Stanciu, e aceeaşi situaţie, cu toate că în campionatul Arabiei s-au întărit, că au voie 8 jucători străini de anul ăsta şi e normal că atunci au crescut calitatea meciurilor.

Le va fi greu să vină, distanţele destul de mari, altceva. Vii de acolo la noi la anumite temperaturi, sunt multe lucruri cu care nu ştiu ce va face Contra, unul din America şi unul din Arabia Saudită
", a declarat Ioan Andone.

Afla mai multe despre: ioan andonemitritastanciutransfer 

viewscnt
Articole similare