Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ultimele pregătiri înainte de Campionatul Mondial. Atleţii români şi-au făcut planurile pentru competiţia din Doha

VIDEO | Ultimele pregătiri înainte de Campionatul Mondial. Atleţii români şi-au făcut planurile pentru competiţia din Doha

Atletism

Comentarii

Între 27 septembrie şi 6 octombrie, la Doha, va avea loc a 17-a ediţie a Campionatului Mondial de atletism. Competiţia se va desfăşura pe stadionul Khalifa International, o arenă cu o capacitate de 40 de mii de locuri, construită in urma cu 43 de ani, dar modernizată în 2017 şi pentru Campionatul Mondial de Fotbal din 2022.

Pentru ediţia de anul acesta, România va merge la Doha cu 10 sportivi. Patru sunt de la CSM Bucureşi, patru de la Steaua, un sportiv de la CSM Deva şi alt sportiv de la CSU Resiţa.

În afară de Alina Rotaru, care se antrenează în Germania, ceilalti trei sportivi care reprezintă clubul CSM Bucuresti se pregătesc la baza nouă de la Snagov.

Chiar daca au condiţii foarte bune de pregătire oferite de COSR, din păcate, acestea nu se pot ridica la nivelul celor puse la dispoziţie de ţări ca Germania şi Estonia. De exemplu, în perioada iernii, aceşti sportivi merg să se pregateasca in Africa de Sud.

"Anul acesta, merg cu gândul de a face un rezultat foarte mare, asta îmi doresc cel mai mult. Evident, îmi doresc şi o calificare la Jocurile Olimpice" , a declarat Alexandru Novac.

În urmă cu un an la Campionatul Mondial indoor, Andreea Panţuroiu s-a clasat pe locul patru la triplusalt: "Odată cu trecerea anilor, am început să-mi stăpânesc emoţiile mult mai bine. Eu sunt un om de concurs şi îmi place foarte mult să mă autodepăşesc".

 

Afla mai multe despre: csm bucurestidoha 

viewscnt
Articole similare