Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ultimul derby al sezonului: "Trebuie să ne facem treaba până la capăt" Care este strategia lui Teja pentru meciul cu CFR Cluj

VIDEO | Ultimul derby al sezonului: "Trebuie să ne facem treaba până la capăt" Care este strategia lui Teja pentru meciul cu CFR Cluj

FCSB

Comentarii

Mihai Teja va aborda întâlnirea care încheie parcursul din acest sezon al roş-albaştrilor cu cel mai bun 11 posibil. Dacă Dan Petrescu le-a dat liber câtrova dintre titulari, nu acelaşi lucru se întâmplă cu Planic & Co.

FCSB nu a mai bătut-o pe CFR de mai bine de doi ani. Acum are şansa să o învingă în contextul în care lupta pentru titlu este încheiată.  Culio, Vinicius, Bordeianu şi Ţucudean vor fi absenţi pe Arena Naţională. 
 
"Un meci al orgoliilor, pentru că din punct de vedere al campionatului s-a decis cu o etapă în urmă, un meci pe care îl jucăm acasă, ne dorim să-ş câştigăm, ultima impresie contează. Este un meci cu o echipă bună, echipa campioană, ne dorim să arătăm bine şi să facem un joc bun. Am văzut că joacă şi Omrani, şi Djokovic, şi Manea, nu ştiu dacă sunt rezerve. Acestea sunt rezervele de la CFR? Până la urmă CFR este o echipă bună, este echipa campioană, are un lot bun, orice jucător joacă aţi văzut că şi Costache, de când a venit Dan Petrescu a jucat titular. Păun la fel" a spus Mihai Teja înaintea celei de-a patra confruntări dintre cele două din acest sezon. 
 
La FCSB nimeni nu a plecat în vacanţă. Oricum ar fi fost una foarte scurtă pentru că mulţi dintre fotbalişti sunt chemaţi la loturile naţionale. Benzar este unul dintre cei aflaţi într-o astfel de situaţie. 
 
"Am pierdut multe puncte cu echipele mai mici, să zic aşa, care ne-au costat. Cred că principala vină este la noi, la jucători, pentru că noi intrăm pe teren şi trebuie să fim mult mai motivaţi cu echipele mici. Campionatul se câştigă cu echipele mici. Noi în play-off am avut un parcurs relativ bun dar ne-au costat punctele pierdute în timpul campionatului" a declarat fundaşul dreapta al celor de la FCSB. 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: mihai tejabenzartitlucfr clujvacanţă 

viewscnt
Articole similare